Thursday, December 1, 2016

Bye November... Hello December ... Hello Blog ....

Assalamua'laikum..



Ooppps me muncul.... lalalalalalala...ni pun tak tahu lah brapa lama akan muncul huuurrmmm..ntah ntah esok dahhhhh tenggelam.....  Muncul pun sbb nak spring cleaning skit skit skkkiiitttt je blog yang berabuk ni hehehehehe.... kasi nampak ada tuannya ☺☺☺

MasyaAllah lama sungguh tak buka blog...hampir lupa password ....

Ok lah, jez to say hi...and bye... taking cares ...


4 comments:

Anis Azalea said...

Hi lama tak nampak muka...hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nora Karim said...

Dah hilang lagi tuan tanah ni.. hehehe salam 2017 Rasp.. 😀😁

Mummydearie said...

Memang tau you ni, sis. Time I tenggelam tetiba aje you muncul. Time I muncul hari-hari, takda pulak nampak bayang-bayang you kat air tenang tau!

Salam Tahun Baru 2017. Apa azamnya tahun ni? Nak aktif balik tak nih?