Wednesday, March 23, 2016

... wordless wednesday ...


As salam..


sepetang di Putrajaya



7 comments:

wahida said...

nice view...

lamanya saya tak lepak putrajaya kak..huhu...

lieyalatif said...

putrajaya mmg byk tempat2 menarik sis...tapi i is org putrajaya pun tak abis jalan lagi ni hahahaahahaha

rasp said...

wahida : pe lagi...gi lah jenjalan sana sis one day...

lieyalatif : kannnn.... ala biasalah sis, slalu gitu lah..org kampung tu sendiri jarang nak jenjalan kat tempat sendiri kannnn hihihhihi

Mummydearie said...

Lama dah tak pergi Putrajaya. Kalau tidak hujung minggu aje mesti ada dalam itinerary jalan-jalan buang masa!

MaMa Rey said...

cantik viewnya..saya suka pemandangannya

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)