Thursday, March 3, 2016

... setahun sudah ...




As Salam..

Oh yes! Dah setahun sudah masa berlalu me tak update blog... hahahhahahaaaaaccchummm... memang berabuk lah kannnn .... tetiba malam ni rasa rindu plak nak jengah blog.... sib baik lah password masih ingat after 2 tries hehehehehe... 

Si biskut chipsmore ni tak sure samada akan sambung berblogging atau punnnnn..... tengok lah camne ye... nak sambung cam dah tak reti nak start mana..plus mood suam suam kuku malas/rajin...  apa-apa pun... walaopun dah bulan march ni... cheq nak wish gak lah ... Hepi New Year... taking cares my lovelies... smooocheesss....


4 comments:

babYpose said...

Selamat kembali :)

Mummydearie said...

Welcome back again ^_^

Everyday I jeling kat my sidebar kotnya adalah entri baru. Rupa-rupanya memang dah pasang niat nak celebrate ulangtahun pertama tak aktif berblogging rupanya.

Alahai, sis! Sayanglah kalau you berhenti terus. I ni pun kadangkala kena juga 'spray' dengan angin malas walaupun idea merapu banyak katanya.

Ginilah, you update hari Rabu aje ~ Wordless Wednesday! Tak payah tulis apa-apa. Otak pun tak penat ^_^

Amacam my idea? Boleh gunapakai tak? Hahaha!

rasp said...

babYpose :
tq dear....

Mummydearie :
uish... idea yg sangat bernas... mana tau kan lelama mood tu tukar jadi rajin :D tq tq tq

nurbijen said...

Ingatkan saya jer mood ke laut nak update blog..
Takpe, pelan pelan kayuh kak :)