Tuesday, March 8, 2016

... proud of you ...


As salam...

HAPPY WOMENS' DAY!!!

* throwback : Emerald @ Asoke BTS Terminal, Bangkok.
Penang - Bangkok - Hatyai - Penang (Train Adventure)
                 24 Dec 2015 - 1 Jan 2016 

My lil' Emerald is all grown up... jez a simple note to let you know I'm proud of your achievement girl! U did great ... A new beginning is gonna start soon .... you've got a longgggg journey to go, have fun, eyes wide open, have a warm heart to greet the new adventure ... remember that Ibu loves you sooooo much and will always have your back! Fighting girl!! mmmuaaahhhh...

Kalo leh nak je soh semua dok bawah ketiak acham ni kan tapiiiii opkos kenot, dah tak muat hehehehhehe rasa cam korang nie semua baby2 lagi hurmmmm  Well, masa berlalu too fast, another cute birdie will be flying off the nest soon... 

6 comments:

Qhaifa Nur said...

Syoknya dpt jenjalan..
Slmt hr wanita..

Nabila Syifa said...

happy women day!!

Cho Zila said...

proud of you jugak ibu yang melahirkan.... tahniah girl...
wow best jalan2 Bangkok... teringin lak nak gi... tau gi selatan thai jer...

rasp said...

Qhaifa Nur : asalkan jenjalan tak kira mana memang best :D

Nabila syifa : yeay!!

cho zila : *ihiks* tq... lepas ni plan naik atas skittt...

babYpose said...

Wow train adventure, comel nama emerald, very brave kan pegi dengan train, ok ke kalau dengan bebudak naik train ni, aunty nak adventure tapi tula byk factor nye..syukur anak dah besr kan rasp

Lyn Yusoff said...

Rasp,
Happy women day..
Bila anak2 dah besar2 ni sure rindu masa dorang kecik2..
best.. sedap bila di gomol2