Thursday, March 10, 2016

... not in da ofis ...


As Salam..

* throwback :  Hua Lamphong Train Station, Bangkok, Thailand

Life is A Journey... Find Your Way & Enjoy the Journey...


Ekceli yesterday & today me ada kursus... not in da ofis, ...So, tu yg tak terjejak kasih kat blog uols.... then Friday me start coti2 malaysia sampai habis cuti sekolah ...yeay! Fefeling cam budak skolah lak kannn coti-coti ni hehehehe... Tengoklah if ada kerajinan, ada ler auto publish posts hehehe ... yang ni pun auto publish :)  

OK lah, till then taking cares my lovelies ....

3 comments:

lieyalatif said...

Assalamualaikum sis...

baru perasan sis dah aktif balik...omaigoddd...rindu sgt2 dgn coretan sis....hope sihat2 selalu yeak sis...

wahhh wahhh best leee sis cuti2 berjalan.... seronok le anak2 dpt jengjalan...snap pic byk2 tauuuu ....i is tak kemane pun.... bawak budak2 pi tgk wayang ajek laa ekekeekekekek

Mummydearie said...

You nak pergi cuti-cuti Melesia sepanjang cuti sekolah ni? Oh, I is jealous tahap tak dapat disembunyikan! Terserlah kat muka I ni tau tapi fortunately, you tak nampak! Hahaha!

Selamat bercuti-cuti Melesia ya! Balik nanti silalah update blog. Jangan dibuat 1 year anniversary menghilang dari dunia maya lagi tau!

hainom OKje said...

Lama bercuti tu nampaknya ....Sure jauh tu.... Semoga selamat pergi dan kembali ye...