Friday, March 4, 2016

... great moments ...

As salam ...

Salam Jumaat..

*gambar throwback 18 - 21 Mac 2015
Chang Puak Camp - Damnoen Saduak, Bangkok, Thailand


Selamat berhujung minggu and have great moments with your love ones over this weekend ...Taking cares all...


10 comments:

anis abdullah said...

Helo sapphire mana citer?

rasp said...

anis : alhamdulillah, sapphire ok..nanti i is story ek...tu dia dok syiok naik gajah :D

Mummydearie said...

Amboi, jenjalan makan angin rupanya dalam pada tak aktif alam maya tu ya, sis!

Apa-apa pun janji you happy with your life, alhamdulillah!

P.S. Ini petanda baik ni dah dua hari update blog ^_^

+ e.z + said...

syioknya.... i jeles... hu3

babYpose said...

La bila pi ni, memang kami teringin nak naik gajah tau hehe..bagus la ER pergi holiday rupa tak sempat update blog ye :)

hainom OKje said...

Mcm nak ke sana lagi jer hihi....
Happy weekend Rasp

Qhaifa Nur said...

Seronoknya dpt naik gajah...terasa tinggi dr biasa
hepi weekend

MaMa Rey said...

slmt berhujung minggu rasp..(^^)
teringin nak naik gajah tu..blm pernah naik lg..

nurbijen said...

best nyer naik gajah....
Dah lama berangan nak naik gajah mcm tu :)

rasp said...

MummyDearie :
Alhamdullilah, tu jenjalan last year, letak skit kenangan kat sini :D

E.Z : alaaaa don't lah jeles jeles..xde menda lah tu hehehehe

babYpose : citer basi last year :D tak update sebab penyakit MALAS hehehe...

hainom : pegi repeat, jangan tak pegi :D

Qhaifa Nur : kannnnn... hehehehhe...

MamamRey : tq sis... should try one day... masuk wish list :)

Nurbijen : Masuk wish list cepatttt hehehehe