Monday, January 19, 2015

... what's wrong ...


As salam...

Aduhhhhh baru ingat nak up satu entry... tup tup tak leh nak boh gambor....what's wrong ni.... i ni dah ler buta tuli IT... hurmmmmm apakah ini salah satu penyebab utk ku stop blogging nghehehe... ada je cari alasan utk kaver penyakit "M" tu kannnn aishhh....

Tapi ini alasan memang betul punya, i tarak tipu tauuu....i memang tak tau pasaipa i tak leh nak download gambaq kat blog i ni....citer tanpa gambaq tak feel.......  Kena take a lottt of time to investigate ni.... aiyoooo... pc kat rumah plak kaput... hurmmm tak pa tak pa, jgn give up.... i slow slow akan cari jalan ok...

Till then... taking cares....

6 comments:

Mummydearie said...

Sudah sis! Sudah,sudahlah bagi alasan. Hahaha.... Anyway, sebab you dah stress banyak kali ini bukan alasan bermalas-malasan, makanya I percaya pada you. Selesaikan masalah tu dulu pastu baru cerita balik siap dengan gambar ya. Ke nak I tolong solve the problem? Makin berproblem-problem kang. I pun boleh tahan rabun IT ni tau :)

eima said...

dah penuh kot capacity gambar kot dlm blogger kena buat author lain kot

sw33tdarling said...

i download application blogspot kat enpon. senang skit kalau setakat nak buh 1 gambar tu.... senang hati i skang ni dah tak pakai wordpress

Daddy Ziyyad said...

Capacity gambar dah penuh tu...
Selama ni masukkan gambarm resize tak gambar2 nya...better resize sekitar 600 x 800 pixel, boleh sumbat banyak2 gambar kat blog pun takpa...:)

nurbijen said...

Alasan tak diterima... cepat2 cari solution...
Memang takde feel kan buat entry tanpa gambar.... sy ni lagi la... kadang2 malas nak tulis, letak gambar jer... uhuks!

wahida said...

cepat cari solution kak...rindu nak baca pasal sapphire..