Thursday, January 8, 2015

... keropok vs papadom ...


As salam...

Lain orang lain ragamnya... lain anak lain tastenya *ihiks*... kat rumah i kalo goreng keropok mesti nak kena gorengkan papadom gak... sebab Sapphire tak gemar sangat keropok, dia lebih suka papadom... goreng sebalang kecil pun cukup je untuk dia....keropok kena bekas besor sebab ramai peminat....


Uols suka apa.... keropok vs papadom?


12 comments:

eima said...

kite suka papdom mamak tu ..sedap klu yg kecik2 petak2 tu tak gemar sgt

mamawaiz said...

papadom tu sedap mkn dgn nasi kandar kan sis..

tp sy prefer keropok ikan :)

Cik Ecah said...

dua dua pun sukaaa
tp lg suka kopok...hehe

GREENJADE said...

suke dua2. ralit je layan depan tv.

lieyalatif said...

sissssss..... lame tak dengar citer sis...

alamak klao lieya plak due2 suke hahahaha...kat umah mmg suke goreng due2..buat stok ulam m akan ngan nasi...kalo masak asam pedas suke ulam ngan keropok ikan....kalo masak kari suke ulam ngan papadom....bertambah2 mkn hah heheheeheh

Lyn Yusoff said...

keropok yg paling suka...
tau2 dah habis jer satu balang. hahah

wahida said...

dua2 pun saya suka...
tapi kalau kopok ikan tu saya suka mkn dengan nasi goreng...hehe..

Chibi Maruko said...

keropok ikan, kalau ada orang datang sini, mesti kita pesan keropok, hari tu masa balik malaysia pun kita beli banyak keropk ikan, still ada 2 bungkus lagi.. precious......

lia ummiirfan said...

mestilah suka keropok.. hihi.. sambil tengok tv layann..

CikLily Putih said...

of courselah keropok, cicah cili sos ooo

Mummydearie said...

Dua-dua I suka but then I tak rajin nak goreng sendiri. Hujung minggu baru ni my sis datang rumah bawa keropok pelbagai jenis dua balang. Macam dia tahu je adiknya ni pemalas bab-bab ni :)

nurbijen said...

sy prefer keropok...
Tapi stok keropok dah tak banyak... jadi dah kena catu... sekali goreng cukup utk 2 keping sorang jer... hahaha, mmg kejam jer rasa....
Kat sini pun ada jual papadom tau... byk papadom segera yg sedia utk dimakan :)