Wednesday, January 7, 2015

... frozen themed hairband ...

As salam...

Kalo dah minat bercraft ni...hurmmm memang ada je yang nak dibega-begakan hehehehe...

Before


After

Bak kata Sapphire, "My beautiful frozen themed hairband" ~ frozen themed lah sangat kann sbb riben yang kaler biru tu je ~ ... Tapi mak tetapppp vangga ooooo anak suka, kembang setaman i u... ater sapa lagi nak puji ibu dia kalo bukan anak sendiri khannnnn ....simple gini leh ler buat...cer soh buat yg vogue da vass...mau kejung jari-jari ku ngehehehehe...

OK lah....Sekian, terima kasih *tak tau nak sign off camne dah*

Taking cares my darls...



7 comments:

GREENJADE said...

simple but nice sis..i pung suke.

kalu beli ready made nye sure melambung2 ngarut2 rega nye...

Kniedaz said...

sukalah Sapphire dapat hairband frozen ye..hehehe

adianiez AIDA said...

a great hobby :)
aida minat craft, but no time da skang nak ber craft :( hu hu hu sedih....

mamawaiz said...

Cantik..anak2 dara ni semua suka frozen ye. sama mcm anak2 buah sy. kalau boleh..dari kepala smpai kaki nak pakai barang ada gmbr frozen.

nurbijen said...

Pujian anak biasanya iklhas....
Memang cantik pun, setuju dgn Sapphire :)

nieda said...

cantik

Mummydearie said...

Kreatif jugalah you ni, sis. Simple pun buka semua jari jemari kejang boleh buat tau! I is surrender awal-awal. Nasib baik takda anak perempuan. Selamat den :)