Monday, August 11, 2014

... Mohon Maaf Zahir Batin ...


As Salam...

Harap-harap lum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri.... Mohon Maaf Zahir Batin atas segala kekhilafan ku sepanjang penulisan dan persahabatan kita samada di alam maya mahupun di alam nyata....

Lamaaaaaaaaaaaaaaaa sungguh dah I tak masuk blog ni kan...Citer umrah pun terbengkalai halfway...Rindu memang rindu oooooooooo tapi tu laaaa nak buek camno... kekadang tu main jengah-jengah kat blog kawan-kawan tapi no jejaks ku tinggalkan... ya amponnn...

Ni pun ntah camne nak mulakan, otak frozen.... tengok lah slow slow kot kayuh balik... takut tak terkayuh je lah.... ok lah till kita jumpa lagi (ntah bila) ...

*pics credit en google *