Monday, August 11, 2014

... Mohon Maaf Zahir Batin ...


As Salam...

Harap-harap lum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri.... Mohon Maaf Zahir Batin atas segala kekhilafan ku sepanjang penulisan dan persahabatan kita samada di alam maya mahupun di alam nyata....

Lamaaaaaaaaaaaaaaaa sungguh dah I tak masuk blog ni kan...Citer umrah pun terbengkalai halfway...Rindu memang rindu oooooooooo tapi tu laaaa nak buek camno... kekadang tu main jengah-jengah kat blog kawan-kawan tapi no jejaks ku tinggalkan... ya amponnn...

Ni pun ntah camne nak mulakan, otak frozen.... tengok lah slow slow kot kayuh balik... takut tak terkayuh je lah.... ok lah till kita jumpa lagi (ntah bila) ...

*pics credit en google *

9 comments:

Dee said...

Welcome back sis..i pun arini start update balik..haha

Mummydearie said...

Salam Syawal, sis!

Memang lama sungguh tak timbul di alam maya ni ya! Tengah sibuk apalah tu agaknya. Kita pun rindu-rinduan juga tapi dah ini je medium pengantaranya, terpaksalah menunggu tuan punya blog berbicara semula bila ada masa :)

attyfir said...
This comment has been removed by the author.
attyfir said...

selamat hariraya sis.andai ada salah silap spjg kita berkwn, aty minta maaf ye sis.

Daddy Ziyyad said...

Salam Aidilfitri, Maaf zahir batin ya :)

Harap lepas ni dpt mood ber blog semula :)

Lyn Yusoff said...

Welcom back sis..
lama tak menulis yer.
selamat hari raya maaf zahir batin

Rinna said...

Salam syawal..

Plan2 kayuh yer.. jgn tinggalkan dunia blog..sayang.. :)

Gee Lion said...

As salam sis,
Samalah kita frozen jugak.. hehe..
Selamat hari Merdeka sis!!

~MaMa RX SToRYMoRY~ said...


Pre order bagelen atau brownies kartika sari dan amanda whatsapp ina 0192633431