Monday, April 7, 2014

... dah bekerja ...


As salam...

Alhamdullilah hari ni saya dah bekerja setelah 3 minggu coti.... 2 minggu cuti sebab umrah, seminggu sebab batuk & demam....


Rasanya tu package biasa kan kalo balik umrah.... Suara i setakat hari ni, takat nak buat album rock memang sesuai sangat lah hehehehehe.... tapi today tetap datang ofis... rasa body dah ok cuma sora and batuk je lah kan.... tapikan tapikannnnnnn.... mood i cam still bercuti jer, camne tu hehehehehhee....

Rindu tul nak catch up citer-citer uols semua.... slow and steady nanti i qada ye.... in sha Allah jumpa lagi esok..... taking cares my darls....


7 comments:

Shark Kay said...

perubahan cuaca tue.
harap tak berpanjangan ler batuk tue.
mmg perit kalau kena batuk nie.
take care.

anis abdullah said...

Selamat kembali!

Lyn Yusoff said...

Welcome back sis..
moga2 cepat baik batuk tuh..
take care

msredcheesecake said...

seronoknya gi umrah...alhamdulillah rezeki

attyfir said...

alhamdulillah sis..
tak sabar nak dgr cerita ni.

Rinna said...

Selamat kembali.. biasa la tuh.. my hubby yg balik dari umrah 17 Feb lalu pun gitu gak.. normal laa tuh sore rock ngan batuk2.. :)

Mummydearie said...

Selamat kembali, sis. Macam dah beberapa purnama aje you menghilang dari radar alam maya. Moga batuk dan pakej yang seangkatan dengannya akan cepat beredar. Kalau ada niat nak rakam album rock tu jangan lupa jemput I sebagai guest. Maklumlah I pun nak test gak sora I ni ok lagi ke tidak :)