Tuesday, March 4, 2014

... rezki semalam ...


As salam...

Alhamdulillah... semalam pepagi my fren datang bagi kat i kat ni.... gumbira rasa hatiku... nak kata birthday lambat lagi...tanya kat dia, gi holiday mana...dia gelak-gelak jer... ok fine tak nak cakap takpe... orang memberi, kita ambik je hehehehehehe... i siap cakap kat dia...ni bukan birthday gift kan...so birthday gift akak nanti ni bagi hadiah lain tau hahahahahahaha...


Lepas lunch dapat lak ceklat ni.... walaweiiiii heepinessss... sekotak besor tu lak tu... yummy.... diam diam kawanku ke Langkawi....patut pun dia gi diam-diam, kalo dak mau sebakul i pesan belikan ceklat hihihihi....



Alhamdulillah sangat dengan rezki semalam.... dalam keadaan yang agak-agak gundah gulana ni, dapat rezki ni bikin ku kembali gumbira lalalalalala.....

11 comments:

Kesuma Angsana said...

mmg rezeki kita lah ni hehehe

lieyalatif said...

murah rezeki sis...semua pressie best2 tuuuu...

lieya pes time tgk coklat tu....sedap yeak...nanti leh laa cube beli kalo pi langkawi ke .... takpenah lak mkn cekelat dove tu....

Gee Lion said...

cantikannya kaler hijau tuuuuu!! @@

Lyn Yusoff said...

Sedapnya coklat tuh

Wak Gelas said...

lawo kain kaler ijo tuu.,ehHHee

eima said...

cantek la corak kain tu ...

wahida said...

wah bestnya dpt kawan2 baik cenggitu...Alhamdulillah...

cantik hijau tu kak...

Amanda Suria said...

sangat best bila dapat apa2 present kan....

MaMa Rey said...

Best kn dpt hadiah dr member..hati jd ceria..tmbh2 dpt cekelat tu

Mummydearie said...

Siapa tak suka sis kalau dapat rezeki macam ni. Kalau dapat satu dah happy inikan pulak dua. Haruslah nak senyum lebar sorang-sorang utk express ke'happy'an tu.

hainom OKje said...

Untung weyh......dpt souvenir....org dpt jalan.....kita dpt souvenir....ok banget dah tu....