Thursday, March 6, 2014

.... nama atas cawan ...


As salam...

Ni kisah yang sangat lama sudah, ketika my aunt buatkan satu kenduri ... so tu cawan-cawan styrofoam my kezens... takut tertukar so memasing tulis nama atas cawan ...


Cer tengok nama yg tertulis tu.... part is nama betul tapi ditambah lak dgn nama lain... Contoh : my niece namanya Diana...ditambah lak "Ross" jadi - Diana Ross hehehehehehe...Rosmah Mansor pun ada ok.....  lawak aaa dorang ni... tu tangan my kezen yg letak pisang tu buat-buat tak nampak lah ye... noti boy tul lahhh .... isk isk isk...

Best ada a big family yang close knit camni... I loveeeee my big family! huuugggsss...



7 comments:

lieyalatif said...

comel dan lawak sis tapi serius bagus..sebab sis perasan tak, kalo ade kenduri ke jamuan ke, bile minum pakai cawan mcm ni, pastu letak merata...bile nak minum balik dah lupe cawan yg mane satu....pastu laju jek capai cawan baru...uihh rugi mcm tu..membazir sgt2...kadang2 sorang sampai guna 4-5 cawan hah.....

MulutPayau said...

Seronok pulak bila ramai2 buat mcm tu....

msredcheesecake said...

kalau family rapat camni kan best...idea best ni..len kali buat pot luck ngan family leh wat camni...

Lyn Yusoff said...

comel..
boleh try nnti

Mummydearie said...

So cute! - nama atas cawanlah ye. So sis what's your full name atas cawan tu? Mesti gempakkan!

Kesuma Angsana said...

comel nyer.. suka3 ~

hainom OKje said...

Ha 'a bagus gak tulis nama kalau tak tertukar tukar....bacin bau air liuq...hehe