Thursday, February 20, 2014

... pelangi ku sayang ...


As salam

Kejap ader... lama tak der hehehehehe... dah cam iklan chipsmore ni ha lalalalala.... memang rindu kan kat uols tau... kkdg tu i sempat buka baca blog uols tapi tak tinggalkan kesan *komen* pun... takat baca utk lepaskan rindu .....

* pics credit google *

Citer i punya lah banyak nak di kongsi tapiiiiiii ....... (sila isi tempat kosong dengan alasan yang anda rasa sesuai ye *ihiks*)....  Tu lah padahnya bila dah lama sepi sampai tak tahu nak start camner dan di mana.... 

Salah satu citer terperap ni citer outing with my Pelangi....tak dapat full korum tapi majoriti ada.... yg tak dpt hadir pun sbb cuti tak approve huhuhuhu....

Ye kami keluar ni dgn mengambil cuti tahunan ye kengkawan...plus hubby pun kasi green lite... dapatlah kami berjimba tanpa rasa bersalah, not to worry, memasing pun tau batas memasing kannn... trust is important in a relationship *winnnkk* ....sekali sekala harus ada "me time" or "me and frenz time" kan....

Plan asal nak breakfast, wayang, karaoke, refleksologi.... tapi tak jadi tengok wayang sbb show timing tak mengena dgn schedule kami so jom kita shopping and window shopping dulu....ehhhh breakfast dah settle ya masa ni ..haruslah kenyangkan perut gi shopping ok ...

* ni pose pantang nampak org amik pics... semua lajuuuuu berposing *


* haaaaaa ni gambar candid - see memasing sibuk dgn hal memasing hehehehe *

Dah pusing midvalley tu sekali round... beli apa-apa yang patut... we went for karaoke.... ahkak seperti biasa jadi backup singer skit skit... tak yah pegang mic pun ho ho ho ho syiok sendiri jer .... tapi part makan, ahkak ler juara yer... ater dah tak nyanyi, harus lah i jer yg asyik tambahhhh makanan, buffet maaa rugi kalo tak makan.....
* salah satu 'pattern' yg diambil... ayu feel sampai pejam mata tu *

I is balik awal... eida pun... tapi ada yg stay lewat skit... sempat gak dorang gi urut urut kaki .... anyway, seronok dapat jumpa dorang .... lama sungguh saya tak berdating gini... slalu saya ketinggalan sbb ada jer urusan saya ni.. Alhamdulillah dapat gak saya jumpa geng Pelangi ku sayang ni...ada yg i tak dapat jumpa and i am missing you gurls.... walopun tak selalu jumpa or contact... korang semua tetap di hati ku...ooopsss ter-emo lak...

Ha... dalam tak tau nak tulis apa... amik ko...hehehehehe... ok lah... till i see uols again...taking cares and muuahhh muaahhh muahhhh.......

9 comments:

Kesuma Angsana said...

hahaha wlcm back , kan KA dh kata mesti ada citer 2 geng pelangi kan !

lieyalatif said...

iye la sis...mcm cipsmore..jap ade...jap takde tau sis nie heheehehe...tapi takpe laa asalkan sis tek pencen terus dah....bukannye ape sis, rindu la nak tgk pic sapphire...ape cite laa minah gebus tu heheeheheh...

sonok kalo outing dgn geng satu kepala ni sis....gelak2 ajek laa kejenye....

Amanda Suria said...

xper la..macam chipsmore ke kan...janji SA dapat masuk blog ni dan baca apa jua entry....

Kniedaz said...

seronoknya dapat berjumpa kawan-kawan..Ida lama tak jumpa kawan2..keluar dengan kawan ofis je...kena plan betul2 kalau nak outing macam ni sis...

mia izzati said...

besnya sekali sekala camni kan...

attyfir said...

kita pun dah lama ,rasa bertaun tak jumpa ye sis.
takecare sis. muaah

Gee Lion said...

dah lama sis tak update. akhirnya!! huhu!

Dee said...

dee pun sama skrg ni mcm chipsmore..citer pelangi pun tak update2 lagi..

Mummydearie said...

Happynya sis, siap beriya berposing dalam gambar yang last tu. Sesekali ada 'me time' ni memang bestkan. Ini tidak, asyik aje memanjang family time. Ni dah tergediks2 rasa nak mencari 'me time' jugak!