Thursday, February 27, 2014

... madfoon palace ...



As salam...

Kisah yg terperap lama ... gi lunch at restauran arab... Madfoon Palace di Taman Melawati...org tak ramai coz dah kul 3ptg anddd hari sabtu... gamaknya ramai yg kuar kl ke apa kan....


Food yg diorder ni haaa.... disebabkan ni citer basi maka nama-nama menu pun tak ingat... yg pasti, nasi ayam mandy tu yg leh dikongsi berdua or bertiga, roti nan yg dipadukan dengan lauk shrimp amenda ntah namanya... hehehehe......
H kan minat makanan arab... so ikutkan tekak SH, lulus piawaiannya .... Rege pun reasonable...lebih kurang cam Saba nye pricing....

So, leh le uols JJCM kat sini bebila... try and see if the food is ok ke tak.... ye lah... lain org lain piawaian tekaknya *ihiks*...




5 comments:

Kniedaz said...

Sis...Ida pun dah ketagih makan nasi arab..dan ada satu restoren dekat ngan umah yang kami dok ulang tapi tak boleh kerap2..kambing je..mengembek nanti hehe

lieyalatif said...

aduh sis...lieya bab makanan arab mmg no 1...sedap tuuuu....lagi2 kalo lamb2 ni hahahaaah mmg ilang laa diet...

tgk pic sis ni pun dah teliur2 berdabel2...dah le puase arini ...dugaaaaaaan sunggggoooh hahaahahhah

Rose Azadir said...

Blh la try mkn kat sini....anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer....

Mummydearie said...

Tulah lama sangat merenung bintang, tak update blog kan dah lupa segala fakta :)

I like nasi Arab too. Portion yang besar memudahkan kita orang makan secara berjemaah gitu.

Gee Lion said...

InshaaAllah boleh cuba.. Tak jauh je tempatnya.. (: