Friday, February 28, 2014

... kisah caca marba ...


As salam...

Summary kisah caca marba yg dah agak lama terperap...

My 'extended family' kat opis... geng ni lah yg slalu dok buat main masak-masak setiap hari kat opis... Yg penghujung tudung pepel tu, dah transfer ke cawangan Trengganu tapi kebetulan last friday, dia datang hq sbb ada kursus. Nie lunch kat Ampang Puteri Hospital selepas melawat salah sorang opismate w'ouls yg buat operation buang fibroid....



Pose gediks from Sapphire.... Pagi sabtu right after class, terus pegi wedding kat Dewan Perdana Felda... Love the deco... pelamin simple tapi sangat menarik...tapi i malas nak snap pics... cukup lah satu pose gediks dari Sapphire.... ada satu lagi gambar... tu nanti lah next week i stori skit...


Lepas wedding... masuk kete, suruh Sapphire salin baju...then shoot off gi jumpa Emerald kat asrama dia... melepaskan rindu ku dan juga rindu Sapphire to her sister.... lambat lagi kami nak dapat kumpul complete semuanya huhuhuhu....



And last aktiviti over last wiken, spend time kat rumah my bro to celebrate birthday sepupu Sapphire.. Kyra... ni lah dianya my nieces and nephews tak termasuk my 3 kids and also anak-anak my sister ....bila tengok pics ni, baru terperasan dah besar dah anak-anak buah i ni semua....


Selalunya wikenz memang padat with aktiviti.... This wiken i balik segamat... dah suruh Agate turun from JB to Segamat tapi tak tau ler dia dapat datang ke tak... katanya ada presentation ke apa ntah so, agak susah for her to come down... Johor lak tak sama wiken dgn KL kan... their wiken is Friday & Saturday so bertambah payah ler for me to spend time with her ....

Till then, take care and have a great weekend....

7 comments:

Mummydearie said...

Pose gediks Sapphire tu yang I paling suka. Marbeles, glamers gitu! Hahaha....

Kalau anak-anak sedara dah besar panjang, apa maksudnya kat diri kita ni sis? Kita dah become senior citizenlah kan...

Ni balik Segamat, rumah sapa? Kampung halamanmu di Segamat ka?

Kniedaz said...

kami pun dah lama tak berkumpul adik beradik anak2 saudara...rindu plak

lizz said...

comeynyer sapphire poss ala2 model cilik gitu...bestnyer dapat berkumpul ramai2 gini..

Gee Lion said...

Bestnyer dapat berhimpun ramai-ramai mcm gitu.. jadi rindu pulaks kat kawan2 lama.. heee..

Lyn Yusoff said...

gediknya sapphire tuh...
comel :)

Kesuma Angsana said...

hehehe post maut tu sapphire !

eray ayang said...

pertama kali ke sini, uniknya nama anak-anak. suka :)

http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/03/harga-esp-shaklee-paling-murah-2014.html