Thursday, January 16, 2014

... tea anyone? ...


As salam

Tea anyone?  Dah siap terhidang tu....kelazzz gitu kannn....


Kejadian dah lama sebenornya... masa i cuti balik penang last month... i roger-roger my aunt kata nak gi rumah dia and kebetulan my kezen pun bercuti ada kat rumah bondanya tu... so i took the opportunity nak catch up with them lah.... sampai-sampai rumah my aunt dah siap terhidang ni.... wahhhhh homemade semua ok... kecuali the jam, butter and stoberi lah... my kezen tu sempat bake the cheesetarts, biscuits and scones... perghhhh i loike...dan dan tu kena skipping read speaking london hahahahahahaha....

My kezen tu memang gila baking.... she jez lovesssss to bake... my aunt cakap, asalkan anak dia balik kampung dia mesti stock up baking ingredients utk anak dia bake... kami kami yg gi melawat lah untung... dapat makan delicious homemade with love foods lalalalalala....

So, let's have some tea, sugar or milk? .... dah dah ler tu....cukup cukup lah verangan tu... pi amik tea kat pantry cicah biskut kering je lahhh hahahahahaha...

12 comments:

Amanda Suria said...

alangkah bestnya kalau hari2 dijamu dengan makanan tu semua..kan?

lieyalatif said...

wow!!! best2.....terbayang2 tgh borak2 sambil hirup tea...makan scones sapu jem....alahai sis...terbayang2 lak kat tekak ni hah....

Mummydearie said...

Ni nak gi ambillah ni,sis. Teh tarik 3-1 dengan biskut kering dah nak expired dah ni... Nak juga feeling2 skipping london gitu. Tapi mug pulak I LAP MALAYSIA!

Beruntung sis, datang2 aje terhidang makanan marbeles betul! Kalau rumah saya datang mengejut, memang teh cap murah dengan biskut kosong tu ajelah!

babYpose said...

Wah nice set up, relax ber tea dgn tart lagi mmm :)

Kesuma Angsana said...

aduhai mmg sedap betullah ... terliur tgk ni !

Lyn Yusoff said...

cicah biskut kering pun sodap sis.. ehehehe

msredcheesecake said...

sedapnya menu.... nak kazen ngan dia juga lah...

nurbijen said...

wah semua nampak sedap... tak pernah lagi masak/makan scone... ramai kata sedap....

Gee Lion said...

Wooooaaa... dah macam fefeeling omputih dah.. so classic. Haha.

MaMa Rey said...

Wah bestnya dihidangkn mknan sedap2..liur nak kuar ni...haduh!

nu na said...

cantiknye gambar awak...

Noor Izmaliza said...

syoknye dpt bake..tp ai is slalu buat tak jd so fedup ...huhu