Wednesday, January 8, 2014

... stylo ...


As salam...

Membaca pun ada style ok...


Buku ni beli masa sale Big Bad Wolf ... 3D book which comes with the spek 3D... stylo tak? hehehehehe...

18 comments:

Rinna said...

Amboi bergaya sungguh anak dara nie.. cermin mata pun cantik.. :)

msredcheesecake said...

waa... gaya2 diva gitu...hheee...

Kniedaz said...

Amboi Sapphire...vogue sungguh kamu ya! hehehe

Amanda Suria said...

kelassssss..kecik2 dah pandai mendiva ni....

Lyn Yusoff said...

kelassss anak u sis..
yg penting ada gaya..

adianiez AIDA said...

fuiyoh!!!
ni gaya model baca buku... kecantikan 24 jam ha ha ha :-D

CikLily Putih said...

kemain lagi comel dengan cermin mata bagai kan

CikLily Putih said...

kemain lagi comel dengan cermin mata bagai kan

Dee said...

stylo abis tu..

nurbijen said...

hahahha, mmg stylo habis... bagus ada buku 3D ni... budak2 mmg suka... all the character come alive, kan?

MulutPayau said...

Ambooiiiii mmng Stylo habis...comel sangat ..

Gee Lion said...

adakah buku 3D keluar gambO macam dlm citer Harry Potter? hehe (=

lieyalatif said...

wow sis! buku pun ade 3d dah yeaaaa...alamak sgt2 menarik nieh...mesti 'hidup' lukisan2 dlm buku tu kan....terbayang2 tgk movie 3d...sedangkan tgk movie pun menarik kalo ber3d...ini kan plak buku....

aduh mcm2 inovasi dieorg buat skrang....bagus gak...boleh menarik minat anak2 untuk jadi ulat buku.....tapi tu laa, mcm kelako tgk berspek funky gitu heheehhe...sapphire mcm lady bos gitu!

Mummydearie said...

Wah, ini memang stylo habis ni, sis! Dah ala-ala Barbie baca novel sambil silang kaki kat tepi pantai tapi Barbie pakai swimming suit...keh3x. Bestnya tengok gaya Sapphire membaca. Orange juice tak letak ke kat tepi, kotnya haus tekak :)

MaMa Rey said...

hehehe..ni baru namanya stylo...

adrianna syaz said...

Mmg style ni.hehe..

zahidahwahid said...

Nak pinjam! Hehege

CikPuanHaLia said...

Wahhh..kemain yer. Tp aunty tgk spec tu cam terbalik la sapphire..hihi