Thursday, December 5, 2013

... training ...


As salam...

Semalam and today, i takde kat opis... gi attend training/kursus ... nak cukupkan lagi 2.5 days lagi... habis 2 hari ni...nak cari lagi .5 hehehehehehe... mana ada .5 kan... harus gi 1 day nye training lagi ni....

* pics credit google * 

Kurang skit stress kerja and dapat gak menimba ilmu.....tapi ingat lari dari kirja ker... jap-jap orang tu tepon..jap jap orang ni tepon ... walhal kirja dah settlekan sebelum melesapkan diri..not only that tapi kan dah ada penggantiku kat opis tu... tak...nak gak double check dgn ahkak *geleng-geleng kepala*... sib baik laaaa ada tikanya tak der coverage hp tu so dapat gak ler ketenteraman 3, 4 jam .... yg peliknya bila kat opis tak ler ramai orang nak sibuk roger-roger... bila training... time tu laaaaaaaa ada jer yang roger-roger... isk isk isk... sajer jer kan hehehehehehe

Well, k lah....ni entri autopublish, so, in sha Allah ada time malam kang, i is jalan-jalan 'rumah' uols k.... taking care lovelies!


10 comments:

lieyalatif said...

seronok gak sis....takde laa teperap kat opis jek...tempat lieya ni pplak dah ujung2 tahun mmg nan ado la kursus ke ape....lieya sharp2 jek 7 ari dpt kumpul tahun nieh.....boleh laa dari tak cukup kan...takut efek lnpt plak karang heheheeheh

selamat berkursus sis....

lieyalatif said...

seronok gak sis....takde laa teperap kat opis jek...tempat lieya ni pplak dah ujung2 tahun mmg nan ado la kursus ke ape....lieya sharp2 jek 7 ari dpt kumpul tahun nieh.....boleh laa dari tak cukup kan...takut efek lnpt plak karang heheheeheh

selamat berkursus sis....

Kniedaz said...

selamat berkursus sis...itu maknanya sis penting dalam ofis...kalau tak..org tak cari hehe

Dee said...

selamat berkursus..

my wonderful world said...

Suka jer gi training or workshop..tapi kalau dekat2 la. Klu kena keluar dari KL/Selangor..bermalam lak..memang tk seronot..hihi

adrianna syaz said...

Selamat berkursus akk..best jgk kn..x duk dlm opis je..:D

Mummydearie said...

Tengah training rupanya, sis. Best gak dapat keluar dari pejabat nih. Biasalah bila tiada, ramai yang merindui gitu. Tak boleh ke buat hp tu sentiasa aje 'no coverage' or tetiba aje jatuh dalam lubang tandas pulak, takdalah asyik masuk call aje :D

Rinna said...

Best gak gi training..keluar dari ofis kan.. So selamat berkursus laa yer.. mesti makan sedap2kan.. :)

hainom OKje said...

Yang tak bestnya gi training ni kena buat presentation...malas betul!

nurbijen said...

collegue rindu la tu... saja jer call atas alasan kerje... ekekeke