Wednesday, December 11, 2013

... tertewas dengan nafsu ku ...


As salam...

Tertewas dengan nafsu ku.... huhuhuhuhu... eh silap muahahahahaha....gelak syaitonnnn gak walopun tewas... apa kes kan.....

Sebenarnya konon dah tutup mata, telinga pasal BBW ni... tapi leh lak tetiba SH kata nak gi bookstore nak gi beli buku-buku travelling.... yes dia memanggggggg suka baca buku-buku travelling ni... ehhhh terus lah i pun cakap...skarang ni BBW sedang on... apalagi, dia terus cakap ok lah kita ke sana Sabtu ni......nafsu shopping ku terus mencanak alertttttt gitu hehehehehehehe....

Pagi sabtu kul 9 terus keluar dari rumah menghala ke MIECC.....

Syukur orang tak lah ramai sangat time tu...parking pun senang dapat.... ada lah dalam dua jam 'shopping'.... 1st i settlekan buku-buku Sapphire... dia dah besar so leh her pilih her own books... i jez pantau mana leh mana tak leh... by the time dia settle..yg lain pun settle.... so... please...take over jaga dia, mademoiselle lak nak shopping....

Dorang bawa Sapphire naik ke atas sebab ada bahagian playground.... biar dia enjoy herself kat situ... Baru me nak syiok shopping, SH tepon kata playground tu sejam 10 hengget so brapa lama me nak shopping.... i cakap sejam cukup ler.... orait....

Sebenarnya macam tak cukup sejam tu... tapi kalo dibiorkan lelama...lebih parah lak kaching kaching ku.... and ni lah antara hasilnya.....


Jumlah for books ni RM125 jer ok.... murah kan....... andddddd semalam tetiba jer SH cakap... cam nyesal tak beli buku-buku travel tu bebanyak... rasa cam nak repeat jer.... my hati is very berbungas aledi muahahahaha.... probably wiken ni nak repeat koootttttttt...lalalalalala....

16 comments:

lieyalatif said...

wahhhh lumayan hasil soping sis...tu laa lieya pun plan nak pergi jugak...tapi kelam kabut umah serabut nak pindah randah ni so dok berkire2 ni nak pegi tak...ruginye lahai tak pergiiiiii....

suke lieya tgk pic sapphire dok pilih buku tu...nampak dah big girl pandai pilih sendrii kan sis...bagus sis tanamkan minat suke buku dari awal mcm nie...sbb tu laa anak2 sis bijak2 semua....

Chekgu Azrine said...

tak sempat nak kesini..huhu..
ramai yg update..#jeles

Rinna said...

Waahh bestnyaa dpt sopping novel2 gitu.. Byk ke novel yg di beli.. :)

Kat PWTC pun skrg nie ada expo buku gak.. hehehe

Mummydearie said...

Tewas jugak...lalalalaa.... akak suka gitu ada orang tewas sama :) (gelak syaitan tak ingat dunia). Eh, sis... cuba fikir balik. Kita bukan membazir duit sebenarnya. Kita nak menambah ilmu di dada, tak kiralah buku apa pun kita baca :D

Pergilah lagi wiken, pergilah ...jgn tak jadi...rugi tau ^_^

adianiez AIDA said...

bbw memang best...
tgh tunggu kat melaka.
last time aida memborong = RM200 over!!! hi hi hi...
byk dpt buku...

Dee said...

dee tak pernah lagi pegi..asal ada bbw..poket tgh sakit..so, mmg tak membelilah..huhu..

Amanda Suria said...

waaaaa...banyak nyer beli..berbaloi ni....even popular book pun x semurah ni kan...

Ratu Hatiku said...

wah......bestnya borong buku byk2..
Esk start book fair baru saya nk pegi :)

wahida said...

saya dah agak dah, mesti akak akan tewas punya...akak kan ulat buku...heheh...

Lyn Yusoff said...

byknya. mmg berbaloi..
harap2 dpt lah merasa pg BBW ni...

lizz said...

waaa bestnyer menyiping buku banyak lak tu...murah2 pun murah...saya kalo pi sana memeng buku resepi n design la diborong sebab murah sangat...

nurbijen said...

tu kira dah baik la tu.. pilih buku cuma sejam... kalau dua jam, tak ke double bilangan tu.. ekekkeke
Orang mengantuk disorongkan bantal... pergi jgn tak pergi :)

Kesuma Angsana said...

singgah jgk kejap cuti2 ni !

eima said...

kami sgt jrg membaca buku .. huawaaaaa kesian anak aku

Kniedaz said...

jeleznya!!!!
Ida nak p sis tapi Mr Hubby dapat cuti 16hb baru start cuti so camna nak p..padahal Ida dah plan nak p huhu...

attyfir said...

x dpt nak gie.
takde teman ..semua bz.nak pergi sendiri mcm tak syiok