Thursday, December 26, 2013

... pilihan pizza ...



As salam...

Bila anak-anak ku berkumpul... salah satu restoran wajib gi makan is at Pizza Hut...


Pilihan pizza dorang sebenarnya dominos tapi disebabkan nak gak mushroom soup and garlic bread pizza hut.... so slalunya Pizza Hut akan menang vote.... tapi kkdg layan kan gak ke dominios tu....

Uols prefer mana.... pizza hut ke dominos ke other pizza outlet?

14 comments:

msredcheesecake said...

Kalau pizza nya sy suka domino, tapi sy suka lasagna kat pizza hut...

dayangredzuan said...

i choose crust NY at domino.. yummy..

ni yang terasa nk pegi domino nih..

Mummydearie said...

I anak beranak suka Dominos tapi tulah yang seorang nak chicken pepperoni thin crust aje, yg sorang nak hand tossed aje. Pening bila nak memilih!

Cinta Cinta said...

saya dua2 tempat tu suka sis.. hehehe..

SYANI said...

Saya layan dua2. Baru makan PH malam tadi...

Dee said...

pizza sy pilih dominos tp kalau yg lain2 tu mmg pizza hut lah menang..

Lyn Yusoff said...

pizza hut terbaik..
domino pun not bad

adianiez AIDA said...

pizza hut !!!
pizza hut !!!

Gee Lion said...

Subway di hati.... haha :p

nurbijen said...

Kat sini kami layan pizza Pakistan jer.... Sebiji large tu dlm 3 pound..... Jadi la, janji kenyang ;)

Cho Zila said...

domino kalau pizzanyer... tapi sekarangni pandai dah layan pizza lain2 pun...

hainom OKje said...

Okje mana mana pun tak kisah....Pizza AEON pun sedap tau Rasp...murah pulak tu....Tp selalunya mkn pizza sebab tu je yg dekat kat rumah ni

adrianna syaz said...

Sya suka lasagna piza hut..domino x pnh cba..tp kwn2 ckp piza domino lg sdap kan kak.

zahidahwahid said...

Pizza hut... Tapi just when a new menu out... Hehehe..