Monday, December 16, 2013

... kursus ...



As salam...

Cerita kedai kopi... cerita kedai kopi... ooopsss ni cerita kursus aaa hehehehe.... overall kursus ni ok sangat..... ada speaker yg terbaeeekkk, ada yg so-so and ada yg hurmmmm....  yg terbaek is dari Dr Robiah Bt Kulop Hamzah.... 
Memang best lah penyampaian dia....rasa cam tak puas jer her session.... if only leh buat her session seharian, that would have been great...

annnndddd bila ke kursus wajib ler makan makan dan makan hehehehe....


Antara food yang i makan for the 2 days..... sedapppppppp sehingga menjilat jari slurpppp....

So, kuota untuk me ke kursus dah cukup...eh tak cukup... ada lagi 1 jam tak cukup.... hehehehe camno tu? 1 jam ok bukan 1 hari hurmmmmmmmmm.....halalkan ajer lah kot kannnnnnn.....lalalalalalala...



11 comments:

Kniedaz said...

Kami di sini setahun kena kursus 46jam seorang..Ida setengah tahun dah dapat lebih dari tu hehehe...lega

Dee said...

opis dee tak kesah sgt psl jam ni..yg kisahnya at least 3 course setahun..huhu..

attyfir said...

kira burn lah ye sis..1jam je
yg besh kursus dpt mkn..kekeke

Kesuma Angsana said...

kursus2 dan makan2 mmg best ler hehehe

Lyn Yusoff said...

sedapnya...

nurbijen said...

part makan tu mmg best masa kursus... diet tolak tepi dulu.... ekekkek

Suzana Ikram said...

Ini bukan kursus ni.. Ni tak nak jadi kurus. Makanan sedap2 belaka. Zana dulu pon klu g krusus wajib makan yg sedap2 jer.. Seronok.. Hihihi

Gee Lion said...

makanan itu lebih mencurik pandangan ku...... sedapnyer.. ^^

salam singgah :)

lieyalatif said...

pergh sis!!! mate tertumpu kat makanan2 dulu ni haahahah...camne? nampak noo mate ni jahat tauuu heheheeh....semua nampak sedap2 ni sis....tusyok berkursus nie...ilmu pengetahuan dpt topup, seiring dgn dpt makan sedap2 heheeheheh...org kate sambil menyelam sambil minum air kan.....minda cergas perut hepi ekkeekekekekeke

adrianna syaz said...

Makanan lg..klu dpt mknan sedap ni..sya mau g kursus jgk ni..haha

Mummydearie said...

Part kursus tu tak tahulah, sis sebab tak pergi and tak dengar ceramahnya. But then part makan tu, memang terserlah sedapnya just nengok gambar aje :)