Monday, December 9, 2013

... Homst Restaurant ...


As salam...

Again kisah lama.... 2, 3 weeks ago kot, we were around Taman Tun Dr Ismail, so SH ajak gi dinner di Homst Restaurant, that serves chinese muslim cuisine... 

This is part of the menu we ordered.... tom yam seafood, sotong goreng tepung, wet buttered chicken and baby kailan... tapi gambar sayurnya ngak ada sbb sayur landing lewat skit kat meja and we dah start makan hehehehe...


To me i enjoyed the food kecuali ayam butter... kalo amik yg kering i rasa would be better kot, better still kalo order buttered prawns .... but then yg lelain suka the chicken ... hurmmm, tekak memasing kannnnnnn..... Price wise, ekceli tak ingat dah rege nya sbb citer dah lama ... but i know it's reasonbale lah....


So, kalo nak cekidout... ni alamatnya yg kat TTDI... ekceli ada a few other cawangan, so uols jez click kat sini ye...  ...

No: 48, Persiaran Zaaba,
Taman Tun Dr Ismail,
60000 Kuala Lumpur

Sedap ke tak, give it a try and rate it yourself... well, like i say, tekak memasing kannnnnnn...

11 comments:

msredcheesecake said...

Wet butterd chicken tu nampak ohsem.... Lapar....

lizz said...

sotong goreng tepung dah lama tak makan...ni kena carik lepas ni...kalo nak pi sana jauh sangat tu...

Kniedaz said...

wet buttered chicken? wah..macam teringin nak rasa pulak huhu

attyfir said...

macam sedap je sis wet buttered chicken tuh

eB said...

ayam tuh nmpk sgt sedap okeh...
camner eh nk wat?

Dee said...

i suka tgk sotong goreng tepung tu..wuhu..

Lyn Yusoff said...

seriously tak pernah try pun lagi..

lieyalatif said...

ciken butter tu pes time tgk sis..selalu order udang jek....lepas ni leh try kan...sbb anak lieya malam kopek udang...kalo isi ayam ni senang laa dieorg ngap...

mmg sis, ciken/udang butter ni muak sikit so kene pedas cili api tu lebih sikit baru sedap.....

Mummydearie said...

Buttered prawns tu biasalah tapi wet buttered chicken ni mmg tak pernah dengar. OKlah, I masukkan dalam list jjcm nanti kalau nak terjah, at least adalah tempatnya!

CikPuanHaLia said...

Dah lama x buat aktiviti jalan2 cari makan...nyum..nyum..

adianiez AIDA said...

kat melaka x byk restoran cina muslim :-(
if aida naik ke kajang, ajak parents gi bangi, ada one famour restoran cina muslim :-)