Tuesday, December 3, 2013

... hobi terbaruku ...



As salam....

Skarang ni musim hujan kan.... bestnya kalo leh cuti, dok rumah, tarik selimut zzzzzzzzzzz kannnnn.... tapi kan kalo dok rumah mana lahhh nak tarik selimut zzzzzzzzzzz bagai...mesti ada jer bendanya yang nak dibuat... nak nak skarang ni cuti sekolah..lagi ler macam-macam nak dikejekan....

Orait, orait... meh tengok hobbit 'hobi' terbaruku...Hobby lah sangat kan... bling bling ku ini... koleksi gitu... ala-ala pandora tapi bukan pandora...Pandorot jer hahahahahhaha....  Opismate yg empunya bisness...i bukan apa, nak tolong kengkawan maju berbisness kannn hehehehe...hanyalah alasan semata-mata, sila jangan percaya sbb kegatalan utk membeli adalah sangat meluap luap macam lava volcano...


Cantik tak?  sila jawab ~ macam cantik jer, macam gorjes jer ~ hehehehe *abaikan lah kemontokkan tanganku itu*  Ekceli i cuma beli 1 utas jer rantai ... the charms i beli extra skit... leh main tukar-tukar ikut kaler baju.... i sangat-sangat suka....i nak belikan for my girls tapi dorang tak mo.... sorang jer nak....

Cik Bedah ni jer yg beriya nak...so i belikan 1 utas rantai yg her size...charms share-share jer wif me...


So, now dah bling bling ler tangan w'ouls..... i loike... tak yah pi jengah kat pandora sebab weouls dah ada pandorot ni hehehehehehe.....


16 comments:

Amanda Suria said...

Pandorot....kelasssss nama...janji ada kan....nk beli pandora mahal

Mummydearie said...

Ni kira the latest hobbitlah ya, sis. Pandorot pun pandorot ler janji hati suka. I pun suka benda cam ni drp barang kemas tulin. Kelakar aje bunyinya ye tak?

Wak Gelas said...

wahh lap lip lap lip tuuu.,ehHHee

Dee said...

brp jual ni? cantik..cik bedah u yg mmg comel je..mmg cute je..hehehe..

Lyn Yusoff said...

Cantik..
klu bebudak pakai lagi comel hehheeh

Ratu Hatiku said...

super duper cantik ok...hihihi

Kniedaz said...

teringin tapi pandora mahal..ida tengok kat myrabracelet...cantik gak...suka suka

Daddy Ziyyad said...

merelip relip tu org Penang kata....hahahahaha...Takpa, support bisnes rakan taulan :)

MulutPayau said...

heheh pandorot..comel gitu..
saya pun suka pandora..tapi tak terbeli pun lagi..hehe..

adrianna syaz said...

Pandorot pun bleh kak..jnji cntik..mmg lawa yg akk oakai tu..hijau dan biru warna feveret..bpe hinggit kawan akk juai ni?

Tima ksih snggh blog sya kak..terharu..sob..sob..

Kesuma Angsana said...

hehehe, pandorot2 pun nampak cantik & kelas sgt tu !

eima said...

cantek tp aku tak suka pakai .. hihi
tp lagi lawa klu letak yg gantung2 ikut musim tak pun tema cam la ni letak utk xmas la

attyfir said...

pandorat pun cantik je sis..

nurbijen said...

pandorot pun jadi la kan... charm dia pun boleh tukar2...
comel model tu posing, siap jelingan maut lagi...

Rinna said...

Wow cantik laa.. rajinnya..

hainom OKje said...

Cantik...comel kalau kena pada tempat dan baju sure cantikkan Rasp...