Monday, December 23, 2013

... happiness ...


As salam...

Simple things that brings such happiness to me is bila cukup korum anak-anak ku and ada depan mataku ..... This will last me 2 minggu je tau sblum memasing balik semua ke asrama memasing....


Dinner ni was on Sabtu malam, baru je lepas amik Agate dari station bas.  Dia cuti for 2 weeks... terus gi dinner coz she was super hungry "dah leh makan sekor lembu" katanya tapi last last oder sup ekor je pun hehehehehe... bas dia rosak on the way so delay almost 2 jam gak ler....lepas amik dia, hujan selebat-lebatnya... memang habuan makan kat luar jer lah kan...

Sapphire tu konon nak makan habis sepinggan nasi goreng... tapi tak habis pun... share makan wif Agate... ohhh jgn terpedaya yg Aqua tak makan.... foodnya lum sampai lagi masa ni.....so dia ngadap tengok jer lah food adik-adik dia ...

Bukan senang nak dapat berkumpul camni... especially bila Aqua (my son) and Agate punya cuti berbeza... Emerald & Sapphire ok lah masih sama coz ikut cuti sekolah jer kan... Tak leh bayangkan kalo lepas-lepas ni ada rezki Emerald masuk U, aishhh lagi lah parah nak berkumpul kan.... Now i know how my mom feels bila sekali sekala keempat-empat anaknya dapat berkumpul ... happiness yg priceless ....


11 comments:

msredcheesecake said...

sori sy tanya... nama tu nama betul anak2 ke?hheee

Mummydearie said...

Bila anak-anak dah meningkat dewasa, macam tulah kan sis. Sekarang ni pun I selalu berangan macamana rasanya bila anak-anak dah mula keluar dari rumah. Dahlah anak dua aje, tentu sedih dan sunyinya...

Gee Lion said...

wow.. real name your children ke? atau nama kat dunia maya je? hihi.. (:

nurbijen said...

saya mungkin lambat lagi nak rasa situasi tu... tapi mesti akan lalui juga...

CikPuanHaLia said...

Sis..seronoknya ank2 dh besar n dpt bkumpul ramai2..

lieyalatif said...

betul sis!!!ni laa moment paling terindahkan....dah le anak2 sis ade yg sekolah asrama mmg kene cari right timing tuk berkumpul ginie....sejuk hati tgk semua anak2 makan baik gini kan sis...

lieya perasan anak2 sis semua jenis polite n behave.....hope lieya pun berjaya didik anak sebaik anak2 sis....amin...

amboi sapphire kemain nak makan sepinggan yek...sudahnye tak larat kasi perabis yeak heheheehe

Ida WC said...

yg dah lama kenal sis kat alam maya pun dulu tertanya-tanya. nama betul ke tu hehehe

Lady NurHeart said...

ya.. happiness is togetherness ;)

Lyn Yusoff said...

Suka bila dpt berkumpul ramai2..
anak2 buah lyn pun cuti 2 minggu.. so boleh lah lepak2 borak2 dgn budak2 U..

adianiez AIDA said...

rindu nyer kat anak-anak bila da berjauhan :-(

hainom OKje said...

Memang le Rasp.....dah namanya emakkan.... surelah suka kalau semua anak anak dpt kumpul kan...kalau dah kawen? Dpt pasangan yg sporting sure bertambah meriah