Friday, December 20, 2013

... sedih dan gembira ...


As salam...

Tengah malam semalam, sepupu ku, Zurina Ishak telah kembali ke rahmatullah... Terasa amat sedih sebab she is one of my closest cousin and the eldest amongst us cousins tapi kami redha dengan pemergiannya.  Syukur segala urusan pengebumian telah berjalan lancar... Semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman... Al Fatihah...


Di sebalik kesedihan tu ku mendapat juga berita gembira... My doter, Emerald mendapat keputusan yang membanggakan untuk PMRnya... syukur alhamdullilah....Tengok lah wiken ni baru kita keluar makan-makan ke, or shopping apa-apa yg hendak 'direquest'nya tu ... masing-masing termasuklah Emerald lum ada mood untuk meraikan kejayaan dia...

Ok lah... have a great wiken and take ya uols....

11 comments:

wahida said...

al Fatihah...


tahniah buat Emerald...cayalah!!
apa lah yang dia nak request tu kan...

anak2 akak semua menjadi..Alhamdulillah...tumpang bangga tgk kejayaan dorang...

lizz said...

Takziah...moga rohnyer dicucuri rahmat...tahniah untuk emarald...

Mummydearie said...

Al Fatihah. Semoga rohnya dicucuri rahmat.

Tahniah buat Emerald dengan keputusan cemerlang. Request jangan tak request sementara parents dah bagi green light tu...

Dee said...

tahniah emerald..dan takziah atas pemergian ur cousin..moga rohnya dicucuri rahmat..amin..

|| A r a W a n i || said...

Takziah but tahniah kak..

|| A r a W a n i || said...

Takziah but tahniah kak..

Gee Lion said...

Drpd Allah kita datang, kpd Dia juga tempat kembali.. :(

Dan tahniah juga utk anak akak.. rezeki, alhamdulillah ^^

nurbijen said...

salam takziah atas permergian your cousin... semoga rohnya dicucuri rahmat, amin...
Wah, tahniah buat Emerald... Emerald, apa lagi... gunakan peluang yg ada... aunty tolong support jer... hihihi

MulutPayau said...

Al-fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat..

Tahniah utk Emerald...

msredcheesecake said...

takziah...

al Fatihah...

hainom OKje said...

Yang hidup pasti akan pergikan.....
Tahniah buat Emrrald