Tuesday, December 24, 2013

... agent ID ...



 
As salam....

Alhamdulillah... me dah dapat verbal approval from big boss leh bercuti... so jom isi borang.....see borang i... Agent ID 19535 ... fuhhhh tetiba rasa cam james bond gitu hehehehehehe.... boss sila click click approve ini agent punya leave ya...



Dengan ini dimaklumkan, saya akan cuti khamis and jumaat..ater dah dapat verbal approval tu kira memang i considered dah approve aaaa....

Me plan nak balik kampungku yang  dah lama gilos me tak balik... malam ni baru nak pack baju.... SH memang apply awal-awal cuti dia... me je yang susah nak dapat confirmation .... baru sat sat ni dapat green lite.... yabedabeduuuuuu...Cer tengok balance cuti i.... banyak kannnnnn *tangan didada, kening terangkat-angkat cam ziana zain* nghehehe .... 24 hari tu sib baik leh carry forward ke next year ...So, next year i azam nak habiskan cuti carry forward nie plus cuti enttitlement for next year.... muahahahaha...*ntah apa punya azam daaaa* .... i is merepeks oledi so better sign off.... 

If i is rajin, ada ler autopublish entry... but if i is not rajin.... u know i know dah ler ye hehehehehehe... Till then jumpa next week ....Doakan me have a safe trip ye..... taking cares uols.....



* Moh citer skit ... ada a few yg baru nak berkenalan wif me di alam maya... ada yg tanya betul ke nama anak-anak i tu gitu ghupa... idok ler... tu nama gelama glamer kat blog ni jer ye....my kids - my 1st : Aqua, 2nd : Agate, 3rd : Emerald and 4th : Sapphire... me is Rasp and me hubby is SH....tak sropa dalam ic ok  .... sekian, harap maklum *wink*...

15 comments:

Mummydearie said...

Tersangatlah cemburunya tengok balance cuti you ni, sis. Nak tengok I punya... boleh aje. 'zelo-zelo' tinggal. Tahun depan cuma ada 16 hari aje tau. Nak nangis meraung-raung rasanya. Have a safe journey back home to kampung halaman tercinta, ya sis!

erna said...

Banyaknye cuti..kasi jual sikittt..kita tinggal 5 hari je...sob..sob..

Cho Zila said...

syioknnyer nak balik kampung yerk.. rasa cam nak balik gak.. tapi tak boleh...

eima said...

jrg bercuti ke kak ...
ai punya tgal 2 hr je ..pastu hujung minggu ni nkabis kan

Gee Lion said...

memang ramai yg cuti2 ujung tahun ni. saya pon.. hehe.. ^^

selamat bercuti cik rasp (:

Dee said...

wah..sonoknya cuti..napa tak abiskan je smpi hujung tahun..24 hari lagi tu..i is jeles..btw..take care and safe journey sis..

lieyalatif said...

wahh syok tu sis...selamat cuti2 key...amik gambar byk2 nanti tepek kat blog tau...dpt lieya tumpang bace heheeheh....

ye laa kalo pestime ke blog sis mesti depa bertanye kan pasal name2 tu heheeheh....lieya mmg lame dah tau sbb sis penah cite kat blog kan...

Daddy Ziyyad said...

24 hari belen cuti? ~pengsan! ...hahahaha

tahon depan make sure rajin2 pi bercuti...hahaha..

happy holiday...happy balik kampong

Lady NurHeart said...

and the school holiday is gonna be over soon.. huhuhu.. anyway, hepi holiday, sis! take care ya :)

Lyn Yusoff said...

byknya cuti u sis..
jeles lyn tau..
anyway, happy holiday & have a safe journey :)

nurbijen said...

selamat beruti Rasp...
byknya cuti yg carry forward... harapnya azam tahun depan tercapai.... hahahhaha

msredcheesecake said...

Best la dpt cuti lama... Selamat bercuti

lily lotus said...

happy holiday sis!

hainom OKje said...

Dulu masa kerja okje apply cuti pun online jer....gitulah lebih kurang ghupenya....Balik mana Rasp?

zahidahwahid said...

Kak bagi saya sikit cuti tu... Hehehe