Tuesday, November 19, 2013

... test & belum khatam ...

As salam...

Today i is cuti... Satu hari jer pun...no special plan...Sapphire gi tadika utk kem solat n ngaji utk 3 weeks... Iye lah dari dok rumah and tak buat apa-apa kan....

Mood malas still meresap dalam jiwa so blog terabai gitu sob sob sob.. Nak BW pun tak tersempat skarang ni... Me gotta buck up aaas aiyaaaaa

Ok lah got to go... Nak masak sempoi2 for lunch and nak gi amik sapphire... Sorry no pics utk santapan mata.... Test update dari hp jer hihihihi...lum khatam load gambar camner...

Till then take care darlingsss

9 comments:

lieyalatif said...

ye la sis...rindu tau sis...dah lame tak tgk pic sapphire gebus tu...ape2 pun lega dgr sis sihat2 semua....takpe sis...ade mase mmg dtg mood malas berblog nieh....


selamat bercuti sis...

JunAina said...

Sesekali mood tu memang merentap hati!

eima said...

aku ni dah byk hari ni tak brape nk dan menaip ..asik menaip kat word je ..huhu

Mummydearie said...

Yalah, lama betul tak nampak entri baru kat sini. Rindu juga tu...penat dok jeling-jeling kat tepi bloglist, takda pulak nampak updatenya.

Ratu Hatiku said...

Oklah sesekali bercuti tanpa sebab kan.. Selamat bercuti :)

Kniedaz said...

cuti? bila mood malas tu mai, memang tak jalan satu apa pun..huhu..

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer cuti2 !

Dee said...

take care sis rasp..

hainom OKje said...

Oklah tu ada gak aktiviti musim cuti ni...Nu anak Okje terbongkang depan TV ngadap tab...nak kena suh mengaji ni sat lagi!