Wednesday, November 6, 2013

.... selera dah bertukar ...


As salam...

Alkisah lama dah ni.... in my family yg makan sushi hanyalah my son Aqua and me... so if nak makan sushi slalunya we beli skit2 jer lah bawa balik rumah to eat... i tak pernah jejak kaki lagi makan kat Sushi King bagai ok... opismate pun x gemar sgt... so geng xder cam xsyiok kan nak layan sushi kat restoran....

Ni i beli sushi for my dinner.... to kononnya lah si Sapphire nak berposing wif my sushi...



TAAAAPPPIIIIII sumthing unsangkarable dah terjadi..... i keluar bilik after solat kot rasanya... sushi ku dah nak habis weiiiii...... ini dua makhluk dah melangsaikannya, Si Emerald & Si Sapphire......


Bila i tanya sejak bila makan sushi... selamber jer dua dua jawab... baru jap ni jer... konon nak rasa terus terpaut.... amboiiiiii mak aihhh...selera dah bertukar ek...... takpe lah...sib baik ibu ni tak kempunan tau... welkam to the sushi club :D  bebila tunggu Aqua ada, leh terjah Sushi King lalalalalalalala.....





17 comments:

farra8979 said...

owh... nyum2.. suka sangat sushi esp kat sushi king...

lizz said...

waa dah ader geng la ni kan....sapphire tinggal kat mami sikit tu...hehe

Lyn Yusoff said...

hehehe..
sudah suka lah tuh..
lama tak makan sushi ni..

Mummydearie said...

Oh, saya pun tak ngam ngan sushi ni sis but my hubby semua pun boleh. So lepas ni ada geng kat rumahlah kan untuk makan sushi bagai :D

Cho Zila said...

ayiok der kawan yerk.. kalau nak makan ibunyer okjerkan.. teringin nak makan sushi tiba2...

Teratak Hami said...

Dulu saya pun camtu sis. 1st time pegi makan, memang tak lalu. Bila 2nd time, terus terpaut. Saya suka sushi dan sashimi(yg raw punye)

Ain Noraini said...

anak2 saya pun suka mkn shusi...

Dee said...

i pun tak suka sushi..tp next week boss nak belanja sushi..patutkah saya makan juga..huhu..

JunAina said...

Sushi makan tapi tidaklah sampai jafi fav. Nasib baik mak tak cari batu belah batu bertangkup...hehehe...

Kesuma Angsana said...

hehehe KA & anak2 kurang gemar makanan japang ni !

Kniedaz said...

Ida tak pernah berani cuba walaupun teringin sangat nak makan hehe

adrianna syaz said...

Sya pun suka ..lg2 wasabi..mmg hebat..berair mata..hehe

Ala..kawan la eh..sushi ni lg hebat dr air asam ni.,hehe

Daddy Ziyyad said...

Tekak saya masih tak boleh menerima sushi...:)

GREENJADE said...

oh seronok tgk ade geng baru ni sis..x penat beli sushi kalu ade org nk makan walopon baru bertukar selera hehehe

LYAfrina said...

dah bertahun x mkn sushi.. last msa zaman study dulu.. fain lya x mkn mde2 camni.. klo sorang2 xbest r nk layan

MulutPayau said...

Ohhh dah masuk geng lah ni..lepas ni boleh lah beli lagi...



eima said...

TAK PENAH MKN SUSHI DAN TAKUT NK MKN ..HIHI