Friday, November 1, 2013

... petani cilik ku ...


As salam....

Petani cilik ku... hehehehehehehe....


Berbangga sungguh dia bila dia tengok pokok taugeh dia menjadi .... terus cakap... "ibu, nanti boleh ler kita beli rumah with a bigggggggggg garden because i can tanam taugeh dah.  Boleh kita masak skit and jual kat pasar skit .... " hahahahahahahahaha.....

Anak ohhhh anak.... ada-ada jer your funny remarks ... hehehehehehe...

10 comments:

Shark Kay said...

so cute :)
kene rajin makan taugeh ler lpas nie..
hehe.

adrianna syaz said...

Mesti rasa teruja tu toge yg ditanam mnjadi tu..hehe.salam jumaat rasp :)

Dee said...

excited sgt tu sampai nak buka kebun taugeh..hahaha..

seri.selaseh said...

bagus tu.. ada cita2. Kalo betul2 minat mana tau bleh jadi petani berjaya. Kan pertanian satu perniagaan.

Mummydearie said...

Rajin sungguh petani cilik ni. Tapi yalah, my son also sibuk nak buat bisnes aje...abis bola2 kat rumah tu nak dijualnya.

Lyn Yusoff said...

cute,
mcm lyn gak dulu2.. teringat bila byk taugeh tumbuh mula lah ckp dgn my mum, nak jual lah. lepas ni boleh tanam sendiri. tak yah beli..

Teratak Hami said...

cute je :-)

lizz said...

Comel jer gelagat saphire ni tau...meh auntie nak beli sikit pokok taugeh tu hehe...

MulutPayau said...

Wah...kecik2 dah pndai tanam sayur ya...bagusnya...

mama ila said...

hehehe...bagus dia suka bercucuk tanam..nanti jgn lupa jual kat aunty taugeh tu ek sapphire