Wednesday, November 27, 2013

... her last few days ...

As salam...

Kisah lama ... on her last few days of kindergarden .... Ni hari last day dia sekolah... bawa ole-ole utk cikgu-cikgu sebagai tanda terima kasih....jasamu di kenang....



Hari Graduasi....skrol dan hadiah saguhati graduasi... best kan budak-budak zaman skarang... kecik-kecik dah merasa pakai jubah konvo gitu....

 

Hadiah sempena mendapat keputusan cemerlang peperiksaan akhir tahun...

Gambar konsert tak amik lak sebab dia dok kat belakang and tak leh nak nampak sangat muka dia huhuhuhu.....

Dan hadiah sebagai Tokoh Pelajar untuk cawangan Ampang... satu kezutan untuk kami sekeluarga sebab baru tahun ni tadika dia buat ada Anugerah Tokoh Pelajar untuk setiap cawangannya (Ampang, Kemensah & Keramat) and memang tak menjangka langsung yang dia akan dapat hadiah ini....congrats dear! Proud of you....

Alhamdulillah... habis sudah kisah Sapphire di alam tadikanya.... dan akan bermula lak kisah hidup dia sebagai pelajar sekolah rendah tak lama lagi ....

Dah besaq anak-anak ibu ..... happy to see them growing and proud of each one of them...

11 comments:

hainom OKje said...

Tahniah buat mama kerana anak berjaya! Nangis tak? Kalau Okje dah lama menangis gembira hehe

hainom OKje said...

Lupa lak nak ucap TQ sebab sudi terjah blog Okje...Betullh rasp...lama dah kita tak menjengah satu sama lainkan...

InaAchik said...

ponponnnnnnnn~~~ nk dtg hantar bento ni! :p

adrianna syaz said...

Tahniah sapphire dpt anugerah tokoh pelajar..tringat sya dulu..dpt karipap dgn tea o..je..masa jamuan bg adiah ni..sbb terlalu bijak..huuuuu...

Kesuma Angsana said...

tahniah sapphire, KA tumpang bangga & gembira..bijak dier ni !

LYAfrina said...

wa..tahniah sapphire..moga trs kekal cemerlang ye

lieyalatif said...

alhamdulillah.....sejuk perut sis ...anak2 semua bijak dan cemerlang....

tahniah sapphire...moga terus cemerlang kat sekolah rendah plak ikut jejak langkah abang n kakak....


comel cute tgk sapphire bertudung tu sis...rase nak kiss2 pipi gebus die tuh heheeheheheh

Wak Gelas said...

tahniahnyerr ..,ehHHEe

Lyn Yusoff said...

congrats Sapphire..

Mummydearie said...

Tahniah Sapphire. Dah graduate dah ni hah. Of course, of course mestilah kita proud of our kids, kan. Hai besar dah anak-anak mak tak lama lagi bermenantulah emak yang satu nih :D

nurbijen said...

Congrats to her... so proud see our child on stage, kan?
Autie pun tumpang happy :)