Monday, November 4, 2013

... glitter glue & mohon maaf ...


As salam...

Uols cuti tak ni?  Akak kirja huhuhuhu....kalo ikutkan hati ni memang nak cuti tapiiiiii.... diriku kuliketip kannnnn... nak buek camno.. ok ok... dah cukup cukup sudahhh... cukup sampai di sini saja... hihihihi...

Wiken bebaru ni tak kemana-mana pun... pegi melepaks rumah my bro and my kezen jer... tapi Sapphire ada jer aktiviti dia... contohnya ni...her arts and craft time...

She enjoys doing arts and craft... dah lama dia nak kan glitter glue ni tapi ibu dia baru je belikan...i beli kan yg murah jer pun .. tak sampai RM5 kot... boleh ler kan utk dibawa main...


Tekun dia melukis...



Dan hasilnya yg tak seberapa...


Ni 1st trial dia sebab nak tengok how it works... Tak brapa nampak kan glitter dia tu ... and kena guna kaler pensil dulu then baru leh letak the glitters... tapi tak tau ler kan sbb yg ni yg murah tak de brand bagai... kalo yg mahei tu mungkin tak perlu kaler pencil kot kan.... and you can see the glitters kot kannnn....

Apa-apa pun yg penting, she is hepi and satisfied ....

SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARRAM 1435..


10 comments:

Mummydearie said...

Eh, cantiklah tu lukisan Sapphire. Macam-macam colors ada hah. Weekend baru ni saya mengukur jalan cari pot makan aje. Penat perut melantak :D

lizz said...

Kemain cabtik saphire buat tu..kreatip tau...

Kniedaz said...

pandainya dia melukis...biarla di bereksperimen dulu..lepas ni ble la sis beli glitter yang mahal sikit hehehe

Lyn Yusoff said...

Lyn pun ker ja sis..
no point klu cuti pun..

salam maal hijrah sis

mama ila said...

cantik lukisan dia =) ..pasni mintak ibu belikan glitter glue yg lagi bling2 yer =)

Kesuma Angsana said...

cantik dah tu... bakat dah ada!

Dee said...

anak i pulak kerja sekolah dia kena pakai glue glitters ni..kemain susah pulaklah nak cari kan..mujur dpt jugak beli..huhu..

MulutPayau said...

cantik..memang pandai dia melukis..
p/s..Salam Maal Hijrah...

adrianna syaz said...

Warna warni tuakk..pandai girl akk kaler..ada bakat ni :)

GREENJADE said...

seni betul tangan sapphire ni

pandai dia adun kaler...meriah n happening..