Wednesday, November 20, 2013

... farewell ...


As salam...

Ni citer last week.... my geng sumat kat opis ni... salah sorang telah minta ditransfer ke cawangan kat kampung dia, besut, ganu kita .. So, hari khamis lepas we went to have lunch together2.... dia request nak makan tomyam bagai... so senang citer gi jer ke Juara Tomyam kat sebelah opis ni....


Hari Jumaat last day dia di hq sob sob sob... walopun masih bekerja di bawah syarikat yang sama cuma dia akan berada di cawangan tapi masih terasa kehilangan dia di sini.... gambar ramai2 tu muka ceria utk posing jer...tapi lepas tu semuanya uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Neway, to my darling sis (bajet cam dia baca blog i ler ni)... enjoy lah your time kat kampung tu... eh eh silap... have a great time working kat cawangan kita kat kampung mu itu ye.... leh balik rumah lunch sokmo dgn parents and anak2 ek...jeles weiiiii hehehehehehe.....




13 comments:

Cinta Cinta said...

meriah makanan seafood tu... seronoklahkan member hari2 dikampung.. bila nak dapat macam tu. hehe

Kesuma Angsana said...

moga ingatan pd teman2 tak hilang kan !

Ratu Hatiku said...

sdpnya tomyam tu...
Buat kwn tu..semoga akn terus success di masa kan dtg..

Rinna said...

Moga terus maju jaya..di tempat baru.. iye laah dah duk kampung dengan keluarga plak tuh.. happy laa kan.. :)

Lyn Yusoff said...

seronok lah dpt kerja kat kg sendiri..

MulutPayau said...

Bertemu dan berpisah lumrah kehidupan..apa pun smOga pershbtan yg terjalin berkekalan hendaknya...

Mummydearie said...

Walaupun pindah ke cawangan aje, jauh tu sis dari kengkawan yang ada sekarang. So semua pakat nyanyi lagu bertemu dan berpisah sambil merembes-rembes air matalah ni yek!

lizz said...

waa bestnyer dia dapat pindah...saya ni tah bila dapat pindah huhu...moga dia happy bekerja ditempat baru...

attyfir said...

adat ye sis
setiap pertemuan pasti ada perpisahan
tp zmn moden ni kita senang je nak contact each other.

sedapnya tomyam tu sis

attyfir said...
This comment has been removed by the author.
lily lotus said...

alaa tumpang sedih gak sis, sobs.. apepun all the best to ur fren.

lieyalatif said...

seronok mmg seronok sbb makan2 kan sis...tapi bab berpisah tu...aduhai sayu sedih hati tuhan ajek yg tau...takpe2, skrang dah teknologi tinggi...jauh dimate tetap dekat dihati dgn adanye facebook ke instagram ke heehehehe....

lieya pun jeles gak sis sbb dpt betukar ke kg....lunch ke ape lik rumah kan...jimat byk dah kat situ...

hainom OKje said...

memang sedihlah nak tinggalkan kengkawan dulu Okje pun sama tau rasp...tiap tiap hari menjelang berhenti nangis.... harinya lagilah uwaaaa