Friday, November 29, 2013

... change ...


As salam...

Suasana kat ofis i ni agak intense of lately... there's gonna be some changes.... and these changes is gonna effect many lifes and lifestyles....


It MIGHT be a positive thing but at this very moment things are not looking good and a lil' bit chaotic.... I am just a bystander... tak terpalit tapiiiiii bila kengkawan yg kita kenal bertahun lamanya datang mengadu...sedikit sebanyak terusik jiwa ni... iye lah, i is hati tisu maaa....

I believe setiap kejadian tu ada hikmahNya tapi iyelah... nanti cakap lelebih, dikatanya "tak kena kat muka so tak paham" so amik jalan jez to give them my ears and shoulder jer lah....bagi kata-kata semangat skit-skit.... 

Hopefully over the wiken ni things subside skit... Hoping that by next week ada some good news to lift up everyone's spirit.... syukur lah esok lusa ni cuti.... hilang skit kot semak perut i and my frenz :D

Taking cares and have a wonderful wiken uols....

11 comments:

adrianna syaz said...

Salam jumaat akk..byk2 bersabar je la..mungkin ada kebaikkn tuk perubahan tu kan..:D

hainom OKje said...

Memang sakit dan berat kalau ada reshuffle kat office ....Mungkin memula tak best le tapi lelama ok lari dpd rutin biasakan...

Dee said...

hmm..betullah tu sis..tak kena kat muka tak paham..xpelah..at least u lend ur ears and shoulders..hang in there friends..

Teena Tna said...

Kat tempat kerja saya pun agak kelam kabut jugak. Orang atasan yang tak pernah buat kerja macam org bawahan ni tak faham. Tahu bagi arahan jer...

Sharinginfoz said...

harap yang terbaik kan

Azian Elias said...

be positive.. INSYALLAH..

nurbijen said...

sometime by lending our ears and shoulder would release others burden...
Insya Allah, ada la hikmat yg kita tak nampak tu :)

zahidahwahid said...

Salam sis... Lamanya i tak singgah sini... Hope sis sihat sokmo...

Kesuma Angsana said...

sentiasa nak be in the positif side but tulah kdg2 hehehe maaf xleh nk komen pjg2 kebusyan sgt ni ! mengejar waktu lunch tuk terjah laman kawan2 !

Mummydearie said...

Takpalah kita tumpangkan bahu aje untuk mengadu sis. Tak kena orang kata tak faham pulak, betul juga tu. Hopefully everything will go back to normal by this week.

Kniedaz said...

hopefully, everything gonna be all right