Tuesday, October 29, 2013

... tenggelam timbul ...

As salam...

Tatadaaaaaaaaaa.... i'm back.... tenggelam timbul diriku... nak login tadi pun tersasul password ok...sib baik ingat....

Lama sungguh i mendiamkan diri kan.... bukan dah lupa diri blog tapi jawapan standard tapi benar kekangan masa....nak ditinggalkan blog...sayang...sayang pada blog ni and also pada kengkawan maya ku...so, bertabah ler wahai sahabat ye ... hurrmmm ada ker lagi org yg sudi membaca blog ni hihihihhihi ..... 

I skrang slalu balik lewat.... see this pic.... Ni salah satu hari yang i balik lewat... tengok lah Sapphire pun dah bertukar baju pakai pyjamas jer datang amik ibu dia... sib baik lah somiku memahami keje wifey ni.... after office, dia balik rumah & dia lah uruskan hal anak-anak kat rumah... lepas tu tunggu wifey calling2 minta datang amik kat opis.... ada masa i drive ke keje tapi slalunya SH yang hantar dan amik i....sayang bini lah kata kannnnnnnn auuww *perasan sendiri*....

Ni kat salah satu restoran area Kampung Baru...apa ntah namanya lupaaa aaa... dekat dengan Masjid Jamek Kampung Baru tu... moto tu mmg ada kat situ... budak2 leh dok untuk posing2 and verangan cam ride motor tu....



Ni food yg di order... ekceli i sorang jer yang makan sbb i sorang jer lum dinner ... dorang semua dah dinner dah dulu...so dorang minum2 jer  sambil temankan i makan ... i order mix grill ker mix steak gitu lah namanya... hilang ingatan jap... ... ada ayam & mbeeekkkkk... sharing2 makan bersama ...

Food, taste wise is ok ... rege pun ok... cuma susahnya parking... ada one small lot utk parking muat dlm 10 kete... tapi kena bayar RM3 jer pun... tapi it's not a proper parking space and also kalo ada parking and park along the roadside it's free hehehehehehe .. tapi nak makan punya pasal bayor gak ler...

Ok, for a start tu je lah citernya  .... insya Allah slowly akan ku hapdet lagi ok...


13 comments:

Teratak Hami said...

Sis... i dah timbul. U bila nak timbul semula?

Daddy Ziyyad said...

area tu, mmg susah nak cari parking..

Mummydearie said...

Opocots! Terkejut tengok ada entri baru :D

Biasalah memang kengkangan masa yang selalu membataskan kita nak berblogging ni kan. Anyway, welcome backlah yek!

Amanda Suria said...

Haaaa....lama sembunyi...tenggelam timbul x nampak2....Hihihihi. ..welcome back..

Dee said...

lama tak pergi kg baru..malas nak cari parking benornya..hehehe..

ismaliana sulaiman said...

ehh..sama lah kita sis.. lia pun baru nak timbul balik ni stlh b'bulan2 karam di lautan sepi..ewahhh... gini lah jadinya klu dh lama drop komen kat blog kawan2... hehee

adrianna syaz said...

Posing kt moto lawa lg..hehe...

Akk..tima kasih sdi snghh blog sya eh :D

mamyharraz said...

i miss u kakak!

mmg sayang nak tinggalkan blog
samalah mcm sy ni..tak apdet rinduu
jd gigih gak apdet walau entry sy mcm boring je hihi..

sedapnya makanan kt situ..terliur memandangnya.

Lyn Yusoff said...

lama tak jengah blog sis..
lama nau menghilang..
update mcm selalu yer..
welcome back!!!

eima said...

pas ni nk tenggelam brape lama plak..jgn lama2 nanti lemas plak

ch@ said...

Aduhaiiii....dia punya kuah tu, gulp!
Alaaa jgn la tenggelam terus kak, update tau.

Kesuma Angsana said...

dah mcm biskut je rupanyer hehehe

Kesuma Angsana said...

dah mcm biskut je rupanyer hehehe