Thursday, October 31, 2013

... plat baru kete lama ...


As Salam...

Al kisah a few weeks ago.... plat no kete ku dah bertukar font .... so now, plat baru kete lama ...

Naper lerrrrr si somiku suka bebenor modified kete ek.... ehhh tapi modified plat jer pun... kete SH & mine dia tukor tau ...tukar font plat masa memula beli kete ler ... amik yg jenis mirrored tu .... ahkak tak brapa gemor sangat tapi bior je ler, duit dia kannnn... and syaratnya kalo kena saman, jgn soh ahkak bayor ye....


Bertahun gak ler plat tu 'terlepas' pandang dek polis.... TAPI last few weeks SH kena saman sbb plat no. hehehehehehehe... ahkak mampu senyum sinis jer ler.... dan dan tu pegi kedai gi tukor plat... pilih jangan tak pilih ...

Itu ler lenkali dengor cakap wifey ... tak pepasal kena saman kan... dari dibayor duit tu ke saman, hulur ke wifey ni lagiikkkkk bagus kannnnnn lalalalalala....

13 comments:

Lyn Yusoff said...

Lyn lebih suka yg original.
tak suka nak menghabis duit pd benda yg tak tentu..

lizz said...

hehe...takper dia yang bayorkan kan...

Dee said...

hahaha...akhirnya akur kan..

Kniedaz said...

hahaha...sama la sis..mr hubby pun suka tukar plat keta tu...tapi setakat ni ok la..sebab masih lagi ikut spesifikasi kot

Mummydearie said...

Itulah kan... kalau duit saman tu bagi kita shopping lagi afdal rasanya!

ismaliana sulaiman said...

x penah tukar plat kete dr beli smpi le skrg..standard jerk (kita budak baik...heheheee)

Kesuma Angsana said...

hehehe..

adianiez AIDA said...

asben aida x pernah modify kta. just kemaruk membersihkan kta!!!

GREENJADE said...

hehehe santik di mata deme gamak nye sis..hehe itu lah akibat derhaka pd bini hik3..upssss lari....!

tp yg ori pun dh lawa ..senang nk jeling2 dr jauh :)




eima said...

biasa la org lelaki .. itu minat diorg baik diorg mekap keta dr mekap bini baru ...ye dak ?? hahahah

adrianna syaz said...

Baru tau pasal plat pun kna saman eh..huhu..kna pkai yg standard je la ni gamaknya eh..

Daddy Ziyyad said...

Berapa kena saman? hihihi..

MulutPayau said...

Hehe...akhirnya terkena jugak..