Friday, September 27, 2013

... macam art gallery ...


As salam...

Skarang i dah tenggelam timbul gitu hehehehehe... don't angry bird aaaa....seperti uols sedia maklum... nowadays citer2 i ada lah citer2 yg dah terperap... 3 minggu menghilang kannnnn....

Salah satu penyebab kepeningan ku masa my new big boss join the ofis ...Lain boss lain ragam and taste kannn.... This new big boss bagi mandat kat i pilih out of 50 keping lukisan...amik 19 lukisan untuk digantung kat opis i and his new ofis... berpinau mata ku memilih....

Sib baik ofis yg satu lagi tu seberang jalan wif my ofis jer... Terpaksa lah berulang alik menapak ke ofis big boss yg satu lagi nak tengok dinding2 dia kat sana... iyelah lukisan ni semua bermacam-macam size....nak kena pilih which size fits which wall gitu....


Ok ni gambar 2 out of 19 yang terpilih .... dah siap frame and gantung dalam bilik big boss ....


Dah ghupa macam art gallery gitu... tapi iyelah kan taste big boss gitu...kita kuli-ketip ni ikut jer ler.... syukur lah semua lukisan yg dipilih dia suka.... boss kasi up ek i nye increment hahahahahahahaha...

Ok lah... have a great wiken uols and take care....

6 comments:

Kniedaz said...

wah..mmg rupa art gallery dah....heehehe

adrianna syaz said...

Wah..cantik2..frame sndri ke ni kak rasp?

Rasp said...

kniedaz,
: kannnnnnnn .... hehehehe

adrianna
: tak lah sis... hantor kedai frame...

lizz said...

waa cantikla drawing tu...baru la lawo sikitkan...

attyfir said...

cantiknya sis ..kalo dpt ltk rumah i..

eLLy said...

holaaa masih berhoneymadu?


psst caye dah update sila la perchayaaaa!!