Monday, September 23, 2013

... a lil' summary ...


As salam...

Uiishhhh lama sungguh ku tinggalkan blog ni.... Rindu tu tak yah cakap ler.... so now i'm back... tapiiiiii tak tau ler leh back to normal update tiap2 hari ke tak... cheq been busybody skit of lately ni....

Sebenarnya tak tau nak start kat mana dah ni... so today a lil' summary of what had happened... citer 2, 3 even je dulu ye....kasi warm up skit skill berceloteh i ni skit hehehehehe...

Ni sehari sebelum birthday Sapphire...Celebrate kat school dengan kengkawan... bagi 2 coklat kek...satu gambar princess for the girls and satu gambar ben 10 for the boys....


Oh... ni plak sesi makan-makan at rumah my bro... ekceli dia buat kenduri doa selamat coz he was going untuk mengerjakan haji...


Alhamdulillah syukur, my bro and my SIL dah selamat berlepas pun pada 7 sept....semoga selamat pergi dan pulang dan semoga mendapat haji mabrur....


Ok... ni lak hari sukan tadika Sapphire... this year last lah dia bersukan di tadika ni...next year dah nak masuk darjah 1....

Overall she had fun... 4 acara dia join...3 acara jer jer dapat hadiah... ok ler tu kan...

Ok lah tu skit-skit antara kisah yg dah berlalu....

Hopefully akan bersambung lagi citer2 ku ni nanti... and i will have to find time to BW gak...rindu ooo nak dengar citer uols semua....

Till then take care ya...

8 comments:

Mummydearie said...

Oittt, terkejut tengok ada new entry hari ni. Ingatkan manalah pergi cik rasp, mendiamkan diri aje. Very the busybody rupanya lately ni. Maklumlah hidup di alam nyata tu lebih penting dari alam maya nih :D

lizz said...

ololo comel saphire tu..happpy sangat dihari jadi gitu...comel dia bertudung...
waa ok la tu 4 acara masuk 3 menang...cayalah saphire auntie ni...

Dee said...

happy belated birthday to sapphire...

seronoklah tu celebrate kat school and also dpt hadiah masa bersukan..

adianiez AIDA said...

sapphire sebaya dgn syuhada la :-)

attyfir said...

salam sis..patutler ..
puas le aty refresh blog sis,

happy belated besday sapphire !
comey sgt bertudung ..

GREENJADE said...

alahi cumei2 nye..biasa le kak..life ni ade hari2 bz kemain..ade masa2 free tapi byk pulak benda nk buat..pelan2 kayuh

Kesuma Angsana said...

wah satu n3 penuh mcm2 cerita ni ! hehehe

MaMa Rey said...

comelnya Sapphire bertudung..:)
happy beleted beday Sapphire..;)