Tuesday, September 24, 2013

... demi mu Elly ...


As salam

Kisah lama di suatu petang, walopun hujan turun selebat-lebatnya....tapi demi mu Elly and semangkuk laksa yg sedap meletop2 sampai 3 kali ku tambah, ku gagahi jua utk meredahnya ...ayat poyo sungguh hehehehehehe....

Gambar ramai yang kat atas tu, iyra dah balik dulu... kalo dak dapat gambar full korum... sib baik dapat gak snap pics wif her masa dok makan-makan sblum dia balik......


Kejadian ni minggu terakhir syawal kot kan...Elly buat open house .... sib baik hari tu ku dapat gak menyelit pegi.... cheq slalu jer ketinggalan aktiviti dorang tauuuuu sedihhhh ooooo tapi nak buat camne... cheq ni banyak bebenor komitment sana sini *mostly famili matters*.... sib baik lahhhh dorang ni memahami cheq....

Masa i sampai, langit dah mendung and yessss selamat jer ku sampai kat khemah, hujan pun turun selebatnya-lebat... dalam lebat2 tu, 3 kali ko ku tambah laksa yg mantopsss tu... menu lain dah tak nampak...laksa gak yang ku repeat sampai sendat perut tak dapat rasa dah char keow teow, pulut kuning bagai....

Walopun keadaan sebelum hujan berhenti tu agak kebasahan...aktiviti makan, sembang and posing rancak gak berjalan....Tak caya?  See the proof... hehehehehe.. A lil bit of water makes no difference to us kannn... enjoy tetap enjoy hehehehehehe....

Elly, makacih menjemput..... sib baik dapat jumpa semua pelangi....lepas gak rindu i kat uols....

Citer-citer lama ku kuarkan balik .... korang layan kan aje lah iye hehehehehehe...

14 comments:

eB said...

bsetnyer krg. jeles. hu3

Dee said...

ayok...gambar ku tengah sinsing kain..huhu..

lizz said...

waa bestnyer jumpa kenkawan makan2 posing2 tu yang seronok tu...

Amanda Suria said...

gather2 mcm ni best kan..dari x rapat terus jadi rapat...

Mummydearie said...

Dah byk kali nmpk gambar pelangi ni,sis. Maklumlah sayakan suka berblogwalking gitu. Meriah ek ada pelangi cam ni.

Lady NurHeart said...

dap nye sis yg dalam bowl tu.. *telan air liur*

besok kene carik!

attyfir said...

kecur air liur nengok laksa tu

GREENJADE said...

laksaaaaa? siok nyeeeeeeeeeeeeeeee

lieyalatif said...

seronok dpt jumpe gather2 kan sis...betul tu sis, bulan raye lah mmg bulan yg selalu kite jadikan medium tuk berjumpekan, alang2 dah buat open house kan...makan2 sambil borak2 mmg best....

ishh telan ailiyo tgk lakse tu sis oiii...lieya suke kalo telur kuning tu boh lebih2...sedap nye hirup kuah laksa gituuuu....

eima said...

meriah betui la

Kesuma Angsana said...

amboi meriah sungguh yer !

lily lotus said...

lily pun tak habis lagi story pasal raya. hiks..

MaMa Rey said...

meriahnya..tengok senyuman..nampak ceria sgt..

eLLy said...

Thanks for coming darling, takpe kami sentiasa memahami mu.

Harinie baru berkesempatan ber BW :-)