Monday, August 26, 2013

... raya ooooo raya ....

As salam....

Lama sungguh tak berblog.... agak busy lah nowadays sampai tak sempat nak menjengah...kkdg buka jer jap tapi tetap tak leh buat apa2....harap maklum and harap maaf....  

Ok simple entri.... citer raya lum habis.... ke dah nak abis? hehehehhehe apa-apa je lah labu..... ok ni my 1st tetamu ke rumah i... rasanya on 17 ogos kot... famili my sis and my kezen.... ni sepupu sepapat Sapphire leh nie.... dihidangkan nasi putih wif lauk sempoi2 jer.... tu lah datang unannoucekan.... sib baik tak jamu kuih raya semata....



Ni lak majlis doa selamat, tahlil cum open house my bro....insya Allah dia akan pergi mengerjakan haji next month .... So, dia buat semuanya sekali at one go....


Seronok tul masa ni sbb dapat jumpa sanak saudara.... ada lagi open houses that i went... tapi nan ado pics sbb malas nak bergambar, lebih baik sembang-sembang and makan makan hehehehehhehe....

Ok lah till then.... insya Allah slow and steady i will catch up wif uols k.... Take care darls....






9 comments:

lieyalatif said...

sis, same la sis...pi open house kali ni takde mood nak amik gambar...dtg makan jek terus eheheehehehe....

seronok sapphire sepupu ramai2 dtg terjah yeak...ade geng la tu ajak main kan sis....biase budak2 ni bile dah jumpe geng mmg syok laa, makan pun tak hingat hah...kene pakse baru nak hehhheehe

Softtouch [Hanim] said...

ni yg best raya ni kan sis...bleh jumpe sedara mara...yg lamamxjumpe time nila leh jumpe n berkumpul

Lyn Yusoff said...

dah jumpa kwn2 sedara mara mmg tak done nak bergambar sis..
borak2 tu yg penting hehehe

MulutPayau said...

Salam Syawal...

Meriahnya bila dapat berkumpul ramai2....

Kniedaz said...

hari raya la kita nak jumpa ngan sanak-saudara yang jarang jumpa kan sis..time tu memang meriah

Dee said...

dee tak upload lagi cerita raya..huhu..

Amanda Suria said...

SA pun dh mcm mls nk update citer raya...x byk citer lgpun...

Mummydearie said...

Oh, ada gak rupanya gambar raya ~_~

Lebih baik makan-makan daripada sibuk amik pics kan. Lagipun bukan tiap2 hari ada open house.

Kesuma Angsana said...

meriah majlisnyer tu !