Tuesday, August 6, 2013

... preparation done ...


As salam....

Semalam i dah start gantung kuali...SH lak tingin nak eat kat Chicken Rice Shop.... so, lepas ofis, terus lah terjah GE Mall and syukur sempat menempah satu meja di situ....

Order the food and tunggu azan and ngap ler....Alhamdulillah, kenyang...

Esok dah nak balik kampung...YES!  Preparation done... fingers crossed :D

Dua-dua kete dah service, dah tukar tayar, ekon pun dah servis ....



Sib baik 1 je yg tukar tayar... kalo dak lagi parah lah kan.... yang lagi satu tu awal tahun baru jer tukar :)


Duit raya pun dah selamat tukar and selamat dah masuk dalam sampul...


Tahun ni tak banyak sangat tukar sebab balik kampung SH...Dalam famili SH sendiri, anak-anak i je lah cucu mereka... yg BIL lum lagi, masih mood hanimun kot... sepupu sepapat SH pulak, tahun ni masing-masing balik rumah mertua... mana yang ada jer lah kot nanti leh jumpa....Tapi kalo balik kampung i...iskkkkk agak parahhhhh hehehehehehehe....

Dengan ini diumumkan jugalah blog ini pun akan bercuti raya sehingga tuan dia pulang ke pangkal jalan rumah or sehingga tuan dia datang balik mood nak start entry hehehehehehe....I cuti dari esok hingga hari rabu depan....khamis dah start keje tapi mood i tu lum tentu start pada hari khamis tu gak hehehehehhe...

Till then....

SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN
JAGA DIRI BAIK-BAIK DAN INGAT PADA YANG TERSAYANG...

13 comments:

SYANI said...

Selamat Hari Raya sis.

mama ila said...

Selamat hari Raya sis...selamat balik kampong yer..drive elok2 =)

Ratu Hatiku said...

Akk msh blm dpt tudung smlm xsempat beli hihihi
Selamat hari raya.. Maaf kalau ada salah silap ya.. :)

Cinta Cinta said...

Selamat hari raya sis... maaf sekiranya ada salah silap.

*SiRibenMerah said...

selamat hari raya sis.. :)

MulutPayau said...

Selamat hari raya...
Maaf zahir batin...hati2 di jln raya...

MaMa Rey said...

selamat hari raya sekali lagi Rasp..:)
smoga perjalanan dipermudahkan olehNYA..

sy belum tukar pun Rasp apalagi masuk sampul..huhu..

Dee said...

selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin sis..

mamyharraz said...

salam aidilfitri utk sis.
maaf zahir dan batin dr sy utk sis..jika ada kekurangan sepanjang perkenalan kita harap dimaafkan ya sis.

salam lebaran :)

Uncle Lee said...

Saya mengambil peluang ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua rakan saya di Malaysia dan di mana jua anda bearada.

Selamat sejahtera kepada anda sekeluarga.
Semadikan satu lagu dalam hati mu dan semoga sentiasa ceria.
Teman mu dari Canada.
Lee.

Teena Tna said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri kak...

eima said...

selamat hari raya kak

wahida said...

tak sabar nak tgk sapphire pakai baju kurung raya dia...