Tuesday, August 27, 2013

... from aussie with love ...



As salam....

What's up mate? Hehehehehe... masa raya ritu kan masa sis cam from penang... dia bawa lah ole-ole from aussie with love.... dia gi berholiday and beli souvenir utk sista dia ni ghehehehe....


I dapat tea towel & FM, aqua dpt pen & key chain, SH dpt TShirt and the girls sorang satu beg... alhamdulillah rezki....

Bila lak i nak merasa pegi sana lak kan....hurrmm...... insya Allah one day....

Jom ke aussie hehehehehhehehe....

9 comments:

Dee said...

insyaallah sis..nti smpi jugak ke sana tu..manalah tau ada antara anak2 u yg dpt Uni sana..hehehe..

lieyalatif said...

murah rezeki sis...takpe sis, ade rezeki tu...mane tau kan..tup2 nanti up citer kat blog pi aussie...siap si sapphire suap kanggaroo makan lagi hah heheheeh....

lieya kalo ade peluang kesane nak amik gambar ngan koala tu sis...

Mummydearie said...

napa asyik terbaca pasal aust aje ni...cam nak pack beg dan off we go...hehehe...berangan dalam mimpi ajelah, cuti adalah tinggal 2 hari aje lagik!

Amanda Suria said...

Murah rezeki...boleh je pi tp kena tunggu tambang murah air asia dulu...hihihi. ..adacrezki x kemana..kan?

eima said...

best tu ..murah rezeki

Kniedaz said...

teringin nak pi jugak tapi entah bila huhu

mama ila said...

wahh..bestnye dapat hadiah dari aussie... beg warna hitam yg ada gambor kangaroo tu samalah ngan yg ila punyer..hehehe

Kesuma Angsana said...

amboi rezeki dari jauh tu hehehe

MaMa Rey said...

bestnya dapat hadiah..:)rezeki Rasp..
sy pn sll berangan nak ke sana..hehe