Friday, August 30, 2013

... cuti, sekolah, merdeka & birthday ...


As salam...

Today me ...
* credit mr google *

atau nama glamernya "CUTIIIIII " hehehehehehe...

Reason utama cuti sbb dapat surat dari bakal sekolah rendah Sapphire for us*parents* to go and do the final registration... 

Dan kebetulan lak, tadika Sapphire buat sambutan Hari Merdeka today.... cantekkk sangat lah sebab Sapphire kan "Merdeka Baby" so me pun order kek for her to have a pre-birthday celebration wif her friends today....

Ni aktiviti semalam.... buat party packs untuk 70 org pelajar sesi pagi tadika Sapphire.... 
Syukur dapat settle semalam awal... Sapphire tu nampak rajin menolong kan.... rasanya dlm 70 packs tu, adalah takat 40+ packs dia tolong...lebihnya tu dia main jer lebih hehehehehe.... 

So, pada 31hb Ogos, bila Malaysia menyambut kemerdekaan yg ke 56... Sapphire menyambut harilahirnya yang ke 6.... 

Insya Allah hari isnin, kita jumpa lagi... and ahkak kalo rajin wif stories of her birthday celebration kat tadika :)

Take care, selamat berwiken and selamat menyambut hari kemerdekaan.... Proud To Be A Malaysia :)


12 comments:

Mummydearie said...

Happy Birthday Sapphire. Seronoknya jadi baby merdeka. Masa dia lahir dulu kat spital tak dapat hamper bagai ke?

Kesuma Angsana said...

amboi seronoknyer... done sedekah nuffnag pagi jumaat ini yer

GREENJADE said...

wah anak merdeka ya..happy birthday in advance sayang..moga terus membesar sbg anak yg solehah, siaht2 & pintar & bijaksana sokmo ya...mwahhhh!!

*SiRibenMerah said...

happy advance besday arissa...

Lyn Yusoff said...

Happy birthday Sapphire!!

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula.

LYAfrina said...

owhh..sapphire anak merdeka rupanya.. happy belated birthday baby.. moga membesar bagaikan juara

lieyalatif said...

hepi besdei anak merdeka sapphire...moga jadi anak yg bijak, solehah dan sihat selalu...beruntung dpt tarikh keramat ni sis....

70 org sis? ramai betul kan.....sonok kawan2 sapphire belanja jajan...

MaMa Rey said...

wah..anak merdeka si cantik ni rupanya..hepy beleted beday ya Sapphire..:)

LiYa HaNiF :: said...

appy belated besday sapphire...

Teena Tna said...

Best Nya dapat party pack mcm ni...
Dulu kat tadika slalu buat cmni.

lieyalatif said...

sis, lame tak update blog nie....sihat tak...hope sis sefamily okey jek yeak...bukannye ape, lieya rindu plak nak tgk pic n bace cite sapphire.....