Thursday, July 18, 2013

... to eat is to love ...


As salam....

Ku ke udara lagiiii... bersama mu kembali *lirik lagu lama ni*  Rindu sungguh kat uols semua tau...  ok takmo intro panjang lebaq, jom kita tengok citer basi... Basi-basi pun memang ahkak kena up aaaa citer ni... ater blog ni lebih kurang journal hidupku kannn... Kejadian pada last friday, 3rd day of Ramadhan...

To Eat Is To Love.... amboi kemain... dah macam tajuk filem omputeh kan.  Ekceli we gi berbuka kat Ben's KLCC... tu tagline dia " To Eat Is To Love " ...nampak tak kat belakang tu...

Ordered 3 main dish, makan share-share sbb to me portionnya agak banyak....., 1) Pasta Seafood Spinach, 2) Nacho Libre and 3) Beef Bolognese.  Air lak : a) Caramel Milkshake, b) Vanilla Milkshake and c) Asam Refresher...

My fav is the Nacho Libre and pasta seafood tu, bolognese dia plak biasa jer... and i love my Asam Refresher... and ohhhh...dapat complimentary air sirap selasih *very ol' skol gitu kan* plus kurma... i prasan it's only meant for muslim utk berbuka posa...Total damage :  RM110 gitu...

and reason being pi makan situ was to celebrate birthday ahkak yg ke sweet 17++  gitu hehehehehe...


Hahahahaha perasan kan.... it was my 44th birthday... syukur alhamdulillah dapat ku meneruskan lagi hidupku ini disamping orang-orang yang tersayang....

Ok lah... dah panjang lebaq dah citer ni...till kita ketemu lagi... take care!




19 comments:

pena rozie said...

Eppy birthday.....

Ratu Hatiku said...

Hepi besday kak.. awet mudalah xnmpk pun mcm 44 thn tau.. :D

lizz said...

Happy birthday...moga panjang umur murah rezeki...n heppi selalu...ololo tomeynyer saphire tu..

Lyn Yusoff said...

happy birthday sis :)

farra8979 said...

happy birthday sis... stay young always... ^^

eima said...

hepi belated besday ..semoga pajang umur murah rezeki

Kniedaz said...

bestnya sekali sekala berbuka di luar..ada special event plak tu..Happy Birthday sis..semoga berbahagia selalu dan dimurahkan rezeki ^_^

Puan Ninie said...

selamat hari lahir akak :)

Amanda Suria said...

Lom lambat nk ucap happy belated birthday to you dear.....apa ada hal ngan pertambahan no tu kan..janji kita muda...huhuhu....

:: Cik Viva :: said...

Happy Birthday sis..semoga sihat & murah rezeki selalu..aminn

Daddy Ziyyad said...

Happy birthday to you !!!

Kat level mana Ben ni ya? Saya tak pernah perasan pulak masa gi KLCC

Kesuma Angsana said...

happy birthday yer 44??? maintain muda tu hehehe

adianiez AIDA said...

happy birthday kak.
moga panjang umur murah rezeki...
mmmmmuahs...

mamyharraz said...

happy belated birthday kakakku sayang.
semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia oleh Allah swt.amin.

ismaliana sulaiman said...

happy belated birthday sis... semoga sentiasa dilimpahi kasih syg drNya.. always sweet 17th giteww.. heheee...

sama lah kita sis..klu citer yg basi2 tu mmg lia lah...manjang tetinggal keteapi.. :)

MulutPayau said...

Dah 44 tahun??? Biar betul!!! Nampak muda sangat..nanti share rahsia awet muda ya kak...
Apa pun selamat hari lahir, smoga sntiasa diluaskan pintu rezeki dan diberi kesihatan yg baik..Ceria sokmo..

Rasp said...

terima kasih atas ucapan kalian semua.... muuahhh love you all :D

Mummydearie said...

Hepi belated birthday! Oh, baru 44 belum 50 lagi. Oklah kan,still young :)

zahidahwahid said...

hepi belated birthday.... semoga sihat n bahagia selalu...