Wednesday, July 10, 2013

... Ramadhan ...

As salam.... Agak sibuk skarang ni.... Rasa cam ada masalah skit lah dgn blog i ni, or mungkin kompeni i ni nak block blog.... cam problem bila nak masuk ke blog...semalam berkali2 dok lah tekan publish, xdenya publish apa2...ntah ler kan... dah dah cukup lah tu berceloteh...posa2 ni kurangkan skit pokpekpokpek hehehehehehe...........

* pics credit google *

AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN
Selamat Berpuasa & Beribadah.
Moga Ramadhan tahun ini lebih bermakna dari yang sebelumnya, insya Allah...

15 comments:

Kniedaz said...

Salam ramdhan sis ^_^

lieyalatif said...

iye ke sis...hope tak la...maybe server problem kot...tapi opis lieya ni mmg dieorg dah block blog...boleh view blog tapi nak update, nak mengomen tak boleh....nyampah je...semua bende nak diblock...tu lieya gigih bawak laptop ngan beli yes tu heheehheh...ishh takleh idup laa tak beblog ni..rindu kawan2 sebenarnye....

okey sis....take care n selamat berbuke nanti....

GREENJADE said...

Salam Ramadhan mubarak sis :)

*err posa tak arini? ihiks *

lizz said...

Selamat berpuasa...la gitu pulak...mintak2 tak la di block...nasib baik kat opis saya ni ok lagik...

Ratu Hatiku said...

Selamat berpuasa.. :D

adrianna syaz said...

Salamramadhan dan selamat berpuasa rasp :)

rATu kEBaYA said...

Salam ramadhan... semoga diberi kekuatan dalam menjalani ibadah puasa.

Kesuma Angsana said...

In Shaa Allah yer !

ch@ said...

selamat berpuasa akak. boleh minta address tak, nak bg kad raya :) email sini ye nsahida@gmail.com
tau-tau-tau...

MaMa Rey said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa Rasp..:)

Lyn Yusoff said...

selamat berpuasa sis..

zahidahwahid said...

selamat berpuasa kak... lama giler tak singgah... huhuhu

Amanda Suria said...

Selamat berpuasa dear....

LYAfrina said...

salam ramadhan dr lya sekeluarga.. smoga sgala amalan kt diterimanya..amin

Yati Ali1 said...

selamat berpuasa sis...