Thursday, July 25, 2013

... my 1st kad raya ...


As salam....

Look at her cheeky face.... camne nak marah....hurrrmmmm.....

Semalam dah settle belajar, time for her to sleep.... i soh cepat-cepat kemas sbb nak sleep... dia dokkkkk lah menulis lagi... masa tu i dah tak dok mengadap dia coz nak start lipat kain baju .... i tengok ntah amenda lah dia dok tulis.... Mulalah my blood nak go upstairs .... I siap cakap kat dia... ten minutes dia tak siap kemas, i will not let her sleep at all..... *kijam kan, cakap jer...kang sampai ten minutes, i extend lagi ten minutes hehehehehe*.... but it works coz i tengok laju jer dia buat ntah apa lah..... tup tup tup dia bangun, kemas her meja and before dia masuk bilik, she gave me this.....


Camne nak marah.... alahai... buat kad raya for me.... terus hati berbunga-bunga hahahahahahaha... my 1st kad raya this year :D  She said that tak sempat dia nak deko-deko kad tu sbb ibu soh cepat .... tapi hati ibu dah cukup berbunga-bunga nak oiiii walopun hanyalah sekeping kertas cenggini :D

Kids kan, sumtimes they can really take you by surprise with just a simple gesture :D


# yahooooo saya coti harini... nak settlekan a few errands... insya Allah aktiviti BW akan dijalankan malam nanti yer.  selamat bekerjaaa......


12 comments:

Dee said...

so sweetlah sapphire ni...

Ratu Hatiku said...

Pandainya buat kad raya.. Suka tgk Sapphire senyum.. :)

Lyn Yusoff said...

sweet :)

GREENJADE said...

alololo touching pulak auntie. mmg tak jd nk marah...rasa nk peluk2 cium2 gomol2 jek ngn suprise dia tu.hehe



wahida said...

pandai amek hati org tua...bagus sapphire...


kadang walau hanya kad yg simple mcm ni pun dah cukup buat hati kita sbg ibu rasa tacing sgt kan kak?

zahidahwahid said...

kalau mama bagi lebih time, mesti lagi lawa... hehehe

lizz said...

sapphire ni bagusnyer...siap buat kad lagi...

sejuk hatikan biler dapat kad nikan...

lieyalatif said...

hahaahah tu le sis, u sound soh tdo cepat ..kelam kabut sapphire siapkan kad tauu heheeheh...seb baik jadi jugak hah...

cantik n kemas handwriting sapphire.. untuk umur mcm die selalunye sepah2 sikit...bagus sapphire...bakal bijak mcm abg n kakak nieh.....

amboi sis...soping raya ke sis hehheheheeh

CikPuanHaLia said...

alaaa...so sweet jer sapphire ni tau. Aunty nak gak boleh??? :)

Teena Tna said...

Terharunya dapat kad raya dari anak. Terus cair.

MaMa Rey said...

alahai comelnya..terharu dibuatnya kan Rasp..:)

Mummydearie said...

So sweet this cute gegurl. My Bubbly Abang pun sama, bila nak marah aje dia dah siap buat kad utk minta maaf. Mana ler hati ibu ni leh marah cam tu, ya tak?