Tuesday, July 30, 2013

... mood belum mariii...

As salam... Lupa lak nak bawa cable nak download gambar-gambar...
* gambar credit google *

Tak best kan citer tak bergambar...so kita tunggu esok jer lah ye...

Mood today ok cuma ada malas skit hehehehehe... mood raya lum mariiiii lagi, nak nak mood shopping pun lum... uols dah habis shopping... me dah ekceli dah habis, tapi ni nak kena beli kasut.


Bukan kasut raya pun, kasut kat opis ni dah nazak dah, about time bertukar.  

* gambar credit google *

Dari rumah me berselipar jer, sampai opis baru pakai heels... ada pun 3 pasang jer, hitam, beige and brown... senang match baju apa2 kan...yg nazak tu kaler hitam..bila lahhhh nak gi shopping kan...mood tu pun bila lahhh mau mariiiii...

Ok lah.. take care ya uols....


9 comments:

GREENJADE said...

nowdays manusia mcm semut kan sis kt memana soping complex..nk soping pun ke laut aje..hehe

last friday saya terjah 3 warehouse sales kat Putrajaya-PICC, presint16 & Perbadanan Ptjaya sales..mcm nk pitam smpai rumah..tp demi baby ku gagah jua..hihihih

ainnoraini said...

tersangat la ramai org dimana2 tempat pun..

eima said...

dah lama tak pakai heels pakai flat je .. takmampu kaki ai ni ... huhu

Rinna said...

Kat mana2 pun ramai org.. tapi masa nie nak merasa kemeriahannya..nak sambut rayakan.. :)

wahida said...

saya pun duk nak mencarik kasut...kasut raya merangkap kasut keje...dah nazak sgt kasut keje saya tu...hahaha...

Cho Zila said...

jarang beli kasut raya.. tahunni rasa cam teringinler pulak.. tapi masa semakin sempit ler... sempat kerni..

zahidahwahid said...

tahun ni xda shopping apa2 untuk raya... huhuhu

LYAfrina said...

salam ramadhan dear..kus..kus..kus.. cpt maiii mood tu ! kna shopping cepat2, nanti makin sesak kan..

lizz said...

sama la kiter tengah carik kasut...saya kasut raya merangkap kasut kejer sekali...