Monday, July 29, 2013

... handbag raya ...


As salam...

Morning.... amacam semua orang, ok?   I is letih today...sampai from JB kul 1 pagi, bertolak agak lewat plus singgah 3 tempat ... walopun penat tapi syiok sebab dapat spend time dengan anakku :D  tapppiiii tetap tak cukup korum sbb Emerald tak ikut... Citer JB nanti lah iye... ekceli takde citer pun sbb malas tahap gaban nak amik-amik pics kali ni...


Neway... meh tengok handbag baru ku... handbag raya kah?



Cantik tak?  better cakap cantik sbb Sapphire kata tersangattttttt lah cantik and katanya "favourite i ni" ... and transformasi pun berlaku.....tad ta daaaaaaaaaaaaaaa....



hahahhahahahha bukan handbag lah .... tu my fren dapat as hamper, asalnya dlm tu ada kuih muih....kuih2 tu dia amik and then dia bagi kat i bag ni soh bagi Sapphire... leh buat main katanya... and memang pun dibuat main... hehehehehehe...

Agak-agak kan kalo tak di buat main dek Sapphire kan... what should i use it for, huh?  Any ideas????


21 comments:

mamyharraz said...

Hehe ingatkan betul henbeg raya sis :p
Sesuailah tu sis letak mainan sapphire
Nampak gegirl sgt tau :)

Lyn Yusoff said...

bagi saphire wat2 pegi shopping lah
tapi comel hehehe

lieyalatif said...

ahahahah..awl2 lieya dah tu tau bekas hamper sis sbb lieya pun dapt seketul camtu hahahahaha.....tapi dari depan mmg nampak mkn henbeg pun kan sis...

ooo sis baru sampai dari jb la yeak...lieya pun same sis...tapi lieya bertolak ptg semlm ....sonok dpt berbuke ngan family...lieya pun takde snap2 pic sis kali nie...betul2 menikmati balik kampung katenye ekekeekekeke

Dee said...

flowers..or anything lah sis..i pun mati2 ingat handbag..hahaha..

Ratu Hatiku said...

hihihi igtkan handbag td. Unik plak tgk bekas hamper tu..

eLLy said...

oh my gucci :) kikiki cantik laaa.. auntie eLLy nak pinjam boleh?

Rinna said...

Hahaha ingatkan betul laa tadi bag raya.. Tgk lain macam jerk.. unik laa plak..

Kniedaz said...

oohh...banyak gunanya...boleh isi bunga, isi knick knacks dalam bilik tidur, isi alatulis, isi alatan mekap (letak dia seketul je atas meja solek)...hehehe...cantik sungguh!

Azian Elias said...

Cantik bag tu..I beli 3 bijik bit bit smaller than that for hampers gak...if u ada just buat letak socks ke..letak bunga pun ok..

Daddy Ziyyad said...

Tapi mmg cantik! Dual color...

GREENJADE said...

cehh igt betul2 la henbag baru td..hihihi. unik lah kaler dia sparuh2 gitu. jadikan organiser bag pn ok ni boleh isi mcm2 barang.hehe

seronok lah sapphire melaram henbeg merangkap mainan baru hehe

wahida said...

sumpah ingat betul2 henbeg tadi...cantik lah kak...mcm2 idea dorang sekarang ni nak buat hamper kan kak...

eima said...

lawa tp pelik bg haku ... hehehhe

atty's said...

baru nk ckp cantik beg raya sis..tau . :)

Softtouch [Hanim] said...

Igtkan handbeg raya sis....tp cntik la sis...unik tmpat hamper mcm tu...1st time tgk....

Syoknya sis pegi jb tgk agate....smbil tgk anak smbil jln2....ari tu pi jb sy xpuas nak ronda2....

Kesuma Angsana said...

tapi mmg cantiklah !

Kesuma Angsana said...

done clik2 nuffng yer

Mummydearie said...

OMG!Tipah tertipu rupanya. Puas dok belek handbag raya awak nih! I rasa kalau I ada satu 'handbag' ni I nak simpan semua barang makeup dalam ni ler...

SYANI said...

Besar juga "henbeg" tu.. macam2 boleh letak dalam tu ye sis..

Amanda Suria said...

Combination colour cantik...suh sapphire simpan segala accessories dia la dlm tu...

zahidahwahid said...

pergh!! giler lawa bekas hamper... kalau saya sah2 buat jadi bakul letak botol air etc utk pergi office... hehehe