Friday, July 26, 2013

... dalam perjalanan ...


As salam...

By the time entry ni keluar saya dah on the way ke JB....bertolak lewat dalam kul 9 tadi nie.... 

* gambar credit google *

Dah lama rasanya tak ke JB... nak gi jumpa Agate.... slalu dia yang balik KL naik bas, skali skala kita lak gi jengah dia nun di selatan tanah air :D.... Semoga selamat perjalanan pergi dan pulang kami sekeluarga, amin.....

Take care and have a greeeaaaat weekend!


8 comments:

Dee said...

enjoy sis..kalau tak puasa leh gi legoland skali..hihihi..

eima said...

ingat sabtu ni nk pi hantar keta kat BIL tp tak jd sbb die yg dtg so kami tak jd pi sna ... hehehe

Lyn Yusoff said...

take care sis..
klu rajin pegi lah JPO sekali hehehe
happy weekend...

wahida said...

take care kakak!!

lizz said...

take care...

Teena Tna said...

Hati2 jalan. Dulu kalau weekend sy slalu balik dr penang ke melaka naik bus ekspress.

MaMa Rey said...

semoga pergi dan pulang dgn selamat..semoga dipermudahkan perjalanan..:)

Mummydearie said...

Kita dekat sikit ler kat BP tapi skrg ni kita dah jadi org KL, lama dah ni :)